Nissan erhvervsbiler

Nissans omfattende serie af erhvervsbiler er en stærk løsning til dit firmas transportbehov. Lave ejeromkostninger og innovativ teknologi er standard i serien, uanset om du vælger en kompakt varevogn, en kraftfuld pickup eller en fuldelektrisk e-NV200.

Kontakt os

Oplev hele modelprogrammet hos Karvil Biler - Nissan i Odense SV og Middelfart eller kontakt erhvervssalgschef, Dannie Elkjær, på tlf. 29 77 54 68 og få en uforpligtende aftale om et møde om netop dine ønsker.

”Vi matcher altid prisen - uden at gå på kompromis med vores gode service!"

Dannie Elkjær
Erhvervssalgschef

Tlf. 29 77 54 68
de@karvil.dk

Nissan NV300

Nissan NV300 findes i tre udgaver: NY Combi-personbil, traditionel varevogn og mandskabsvogn. Uanset hvilken du vælger, får du lave driftsomkostninger, masser af plads og avanceret teknologi og funktioner, som forsøder hverdagen lidt

Se mere om Nissan NV300 her

Nissan e-NV200

Nissan e-NV200 kombinerer den avancerede drivlinjeteknologi og de lave driftsomkostninger fra Nissan LEAF, med de praktiske transportegenskaber fra NV200. Nissan e-NV200 blev kåret til Årets varebil ved Next Green Car Awards i 2014.

Se mere om Nissan e-NV200 her

Nissan NV400

Nissan NV400 har vist sig at være en frontløber i segmentet for tunge varebiler og chassis cabs på markedet og er en særdeles effektiv varebil, som kan leve op til de krav, der i dag stilles til en praktisk arbejdsbil med lave omkostninger ved ejerskab.

Se mere om Nissan NV400 her