Nissan varebiler

Med Nissans alsidige udvalg af varebiler er du sikker på at finde den bedste til din virksomheds behov hos Karvil Biler. Nissans lave ejeromkostninger og innovativ teknologi er standard i serien, uanset om du vælger en kompakt varevogn eller en fuldelektrisk e-NV200.

Kontakt vores Nissan erhvervsteam

Oplev hele modelprogrammet hos Karvil Biler - Nissan i Odense SV og Middelfart eller kontakt os og få en uforpligtende aftale om et møde om netop dine ønsker.

Dannie Elkjær

Erhvervssalgschef

Nissan LCV 5 års fabriksgaranti

Alle Nissans små varevogne* er dækket af en standard, tvær-europæisk fabriksgaranti på fem år. Det er meget mere end en standardgaranti.

Læs mere og se betingelser her.

Garantien dækker:

  • 5 år eller 160.000 km beskyttelse fra kofanger til kofanger
  • 5 års garanti på lakering – dækker karrosserilakeringen
  • 5 års garanti på Nissans originaldele og tilbehør
  • 5 års vejhjælp
  • 12 års rustgaranti på NV300
  • Kan overdrages

Nissan NV300

Nissan NV300 findes i tre udgaver: NY Combi-personbil, traditionel varevogn og mandskabsvogn. Uanset hvilken du vælger, får du lave driftsomkostninger, masser af plads og avanceret teknologi og funktioner, som forsøder hverdagen lidt

Se mere om Nissan NV300 her

Nissan e-NV200

Nissan e-NV200 kombinerer den avancerede drivlinjeteknologi og de lave driftsomkostninger fra Nissan LEAF, med de praktiske transportegenskaber fra NV200. Nissan e-NV200 blev kåret til Årets varebil ved Next Green Car Awards i 2014.

Se mere om Nissan e-NV200 her

Nissan Townstar

Uanset om det er til forretnings- eller familiebrug, vil den helt nye Nissan Townstar nemt opfylde alle dine behov. Udfyld alle oplysninger her, og vi vil sørge for, at du ikke går glip af noget som helst om den nye Townstar.