Flexleasing hos Karvil Biler

Flexleasing - en fleksibel leasingform

Flexleasing er en fleksibel leasingform, hvor du slipper for at betale den høje danske registreringsafgift, men i stedet betaler forholdsmæssig registreringsafgift i de måneder, hvor der er nummerplader på bilen. Det giver dig mulighed for at lease en lækker bil fra udlandet til en fordelagtig pris. Flexleasing tilbydes både som operationel og finansiel leasing og tilbydes til erhvervs- og privatkunder.

Flexleasing af bil uden afgift

Karvil Leasing tilbyder også flexleasing af bil uden afgift, der allerede er i landet. Der vil som udgangspunkt være tale om biler der er ældre end 36 mdr., da det er her, der er den største besparelse på betaling af registreringsafgift. Desuden vil beskatningsgrundlaget på disse biler udgøre salgsprisen med den fulde vurderede registreringsafgift.

Leasingperiode ved flexleasing

Flexleasing aftalen vil blive etableret med en leasingperiode på typisk 12 mdr., men kan også tilbydes med en aktiv og passiv periode, fx. en 6 mdr. aktiv og 6 mdr. inaktiv periode, altså i alt 12 mdr.. Hermed betales der kun registreringsafgift for 6 mdr., og denne afgift deles ud på alle 12 måneder når leasingafgiften beregnes. I inaktiv perioden står bilen uden plader og skal være dækket af en stilstandsforsikring.

Import af bil

Hos Karvil Leasing arbejder vi hovedsageligt med leasing af importerede biler fra bl.a. Tyskland - typisk lidt dyrere biler og vi hjælper dig gerne med at finde den bil du ønsker at flexlease. Ved import af bil, er der en række lovmæssige og proceduremæssige flexleasing regler du skal være opmærksom på. Og her står vi gerne til rådighed og er således behjælpelig med:

 • Hjemtagning
 • Told- og registreringssyn
 • Værdifastsættelse & afgiftberegning
 • Forsikring
 • Indregistrering mv.

Sale & lease back

Hos Karvil Leasing tilbyder vi også muligheden for at vi afkøber biler uden afgift, der allerede er købt af kunderne. Dette gøres på almindelige vilkår og med revisorerklæring / panthaverfrafald fra kundens revisor. Bilen skal være fri og ubehæftet. Dernæst leases bilen tilbage til kunden på nærmere aftalte vilkår.

Hvad sker der når min flexleasing aftale udløber?

Når din flexleasing aftale udløber er der følgende fire muligheder:

 1. Aftalen kan forlænges for en ny periode. Der foretages en ny vurdering og afgiftsgrundlaget fastsættes.
 2. Den resterende del af registreringsafgiften betales til SKAT, og bilen bliver nu fuld berettiget til at køre på de danske veje. Således kan bilen evt. sælges til tredje part i Danmark.
 3. Bilen kan eksporteres til udlandet og der er her ingen strafafgift til staten, da bilen ikke har registreringsafgift på sig.
 4. Bilen sælges uden afgift til tredje part i Danmark. Alternativt kan bilen stilles den på lager.

Kontakt os

Er du interesseret i mere info om flexleasing af bil eller ønsker du et flexleasing tilbud, så kontakt salgschef, Raghid Zidan på tlf. +45 20 71 91 39 eller rz@karvil.dk.

Kontakt os

Raghid Zidan
Salgschef

Tlf. +45 20 71 91 39
E-mail: rz@karvil.dk 

Facts om flexleasing

 • Leasing af bil uden fuld registreringsafgift.
 • I stedet betales periodvis registreringsafgift.
 • Flexleasing bruges oftest til lidt dyrere biler.
 • Du kan selv stå for udgiften til service eller du kan tegne en tryghedsaftale.

Afgiftbetaling - regler

 • 0-3 mdr.gammel: Her betales 2% af vurderet reg. afgift + rentetillæg til Staten.
 • 3-36 mdr. gammel: Her betales 1% af vurderet reg. afgift + rentetillæg til Staten.
 • 36 mdr. gammel: Her betales 0,5% af vurderet reg. afgift + rentetillæg til Staten.

jf. gældende regler fra SKAT.

Kontakt afdeling