DS 4 E-Tense

I DS 4 E-Tense er konstrueret med en yderst fleksibel platform, som giver mange design- og funktionsmuligheder. Den er designet til at understøtte den nyeste E-Tense plug-in hybrid med 225 HK, der består af en 180 HK benzinmotor og en 110 HK højtydende elmotor. Rækkevidden er på mere end 50 km ved 100% elektrisk kørsel (WLTP ved blandet kørsel), uden at det går ud over anvendelsesmulighederne eller bagagerummets volumen.

Den karismatiske DS 4 E-Tense

DS 4 E-Tense udfordrer og forfører med sine imponerende proportioner og sit karismatiske og kraftfulde look. Højteknologi er en integreret del af den intuitive og brugervenlige kabine og er med til at skabe et strømlinet design med rene linjer.

Book en prøvetur i en DS 4 E-Tense

Brug kontaktformularen her til at booke en prøvetur. Du kan opleve DS i vores afdeling på Bondovej i Odense SV:

Vi kan også hjælpe med...

Tryghedsaftale

Hos Karvil Biler har du som kunde mulighed for at tegne en tryghedsaftale, der sikrer dig at du ikke møder uforudsete udgifter. Du betaler kun en fast, overkommelig månedlig ydelse.

Forsikring

Vi samarbejder med en række forskellige og kvalitetsbevidste forsikringsselskaber, således at vi altid kan give dig den helt rigtige forsikring til den helt rigtige pris.

Finansiering

Vi samarbejder med en række forskellige banker og leasingselskaber, så vi finder altid det mest fordelagtige tilbud, som passer dig bedst økonomisk.