Hyundai i20 N 

Adrenalin på fire hjul! For første gang nogensinde fås den populære i20 i den hurtige og motorsportsinspirerede N-version. Forvent fart. Forvent imponerende kræfter og et skud adrenalin.

Født med en skarp profil

Den helt nye i20 N bygger på Hyundais nye designfilosofi, Sensuous Sportiness. Det giver bilen en skarp profil med stærke aerodynamiske linjer. Noget som understreges af designet på lygterne og den iøjnefaldende udstødning, der let matcher bilens aggressive motorlyd. i20 N fås i syv forskellige farver med røde detaljer, og du har mulighed for at tilvælge to-farvet karosse med tag i Phantom Black.

En stor og aktiv sikkerhedspakke

Den helt nye i20 N er født med Hyundai SmartSense. Det giver dig klassens største og bedste sikkerhedspakke og ro i sindet, lige meget hvor turen går hen.

Udvidet automatisk nødbremse (FCA)

Et kamerasystem og en radar scanner uafbrudt vejen foran din bil og aktiverer automatisk nødbremsen, hvis den forankørende bil pludselig bremser. Den udvidede automatiske nødbremse genkender både fodgængere og cyklister.

Hyundai I20 N 2021 1024 02
Hyundai I20 N 2021 1024 07
Hyundai I20 N 2021 1024 0C
Hyundai I20 N 2021 1024 0F
Hyundai I20 N 2021 1024 10

Ualmindelig smidig

Alt ved den helt nye i20N er designet til at give dig køreglæde. Karosseriet er blevet styrket med henblik på optimalt greb uanset vejr- og vejforhold. Affjedring og ophæng har også fået en overhaling, så du kan være sikker på lige dele komfort og sport, når du er på farten.

 

Sportssæder

Sid som en professionel i de lækre sportssæder, der kommer med integreret nakkestøtte, læderdetaljer og blå syninger. Sæderne giver dig god støtte og er naturligvis med varme til de kolde dage.

 

N-rat

Tag fuld kontrol med det særlige N-rat i perforeret læder – og hav alle funktioner lige ved hånden. Med de to N-knapper har du også mulighed for at vælge præcis de funktioner, du synes bedst om.

 

N-gearknop

Gearknoppen er med blå syninger, detaljer i aluminium og beklædt med perforeret læder for bedre greb og kontrol.

Book en prøvetur i en Hyundai i20 N

Brug kontaktformularen her til at booke en prøvetur. Du kan vælge imellem vores Hyundai afdelinger i: 

Karvil Biler - Svendborg

Englandsvej 2
5700 Svendborg
E: svendborg@karvil.dk
T: 63 21 00 41