Hyundai IONIQ Electric

Den billigste og mest energieffektive elbil, du kan eje!
IONIQ Electric er en elegant elbil. Men mere end det! Den er kåret som Danmarks mest totaløkonomiske elbil – og flere gange kåret som den mest energieffektive elbil på markedet!

Elektrisk lagersalg

Skal du nå at have fingrene i bilen, som er kåret som den mest energieffektive elbil overhovedet for 2. år i træk?* Til trods for, at den kun bruger 16,4 kWt på at køre 100 km, så får du en bil med plads til hele familien, som samtidig er spækket med udstyr, bl.a. Apple CarPlay™, automatisk nødbremse, bakkamera mv.

Skønt og effektivt design

IONIQs slanke og elegante eksteriør er omhyggeligt optimeret for at skabe den bedst mulige brændstoføkonomi. Med en luftmodstand på kun 0,24 er det én af de mest aerodynamiske biler på markedet. Den slanke silhuet giver et dynamisk indtryk , og det kraftfulde karrosseri giver overlegen sikkerhed og effektivitet gennem den innovative brug af letvægtsaluminium og avanceret højstyrkestål.

Den mest totaløkonomiske elbil

Der er sund fornuft i at skifte til Hyundai IONIQ Electric. Der er selvfølgelig det med at vise respekt for miljøet, men der er også alt det med at vise respekt for sin egen privatøkonomi. Og nu har vi det sort på hvidt: Med IONIQ Electric er udgiften kun kr. 2,74 pr. kilometer og dermed den billigste elbil, du kan eje.

1/1

Stands aldrig for at tanke benzin igen

IONIQ Electric er udstyret med et mere kraftfuldt batteri, hvilket giver dig en rækkevidde på 311 km med nul udstødningsemissioner*. Elmotoren på 100 kW med drives nu af et opgraderet litium-ion-polymer-batteri på 38,3 kWh. Takket være en oplader i bilen, som også er blevet opgraderet til 7,2 kW, bruger batteriet nu kun 54 minutter på at blive ladet op til en ladestatus på 80 % (SOC), når det er tilsluttet en 100 kW-lynoplader med jævnstrøm (DC).

Litium-ion-polymer-batteri

Det højtydende batteri på 38,3 kWh har overlegne opladnings-/afladningsegenskaber, hvilket både maksimerer elkørsel og energilagring fra regenerativ opbremsning.

Elmotor

Den kraftfulde elmotor med en effekt på 100 kW udvikler et maksimalt drejningsmoment på 295 Nm for imponerende acceleration - særligt ved lave hastigheder.

System til opvarmning af batteriet

Det integrerede varmesystem opvarmer højvoltsbatteriet, så både ladeeffekten og rækkevidden ved kørsel i koldt vejr maksimeres.

Book en prøvetur i en Hyundai IONIQ Electric

Brug kontaktformularen her til at booke en prøvetur. Du kan vælge imellem vores Hyundai afdelinger i: 

Karvil Biler - Svendborg

Englandsvej 2
5700 Svendborg
E: svendborg@karvil.dk
T: 63 21 00 41