Den nye Hyundai KONA-N

Hvis du troede, at en SUV ikke kunne give dig adrenalinfyldte køreoplevelser, så tager du fejl. For det er netop, hvad Hyundai Kona N kan. Forvent derfor, at uanset hvor din næste køretur går hen, så bliver den både komfortabel og fyldt med adrenalin.

En SUV fyldt med adrenalin

Forvent maksimal ydeevne og power i Hyundai Kona N. Med sine 280 hk, performancedæk og særlige N-funktioner er Kona N ikke til at stoppe – og det er uanset, om du kører på vejen eller banen.

Designet til maksimal ydelse

Designet på Hyundai Kona N skriger imponerende ydeevne og adrenalin. De ind- og udvendige N-detaljer cementerer, at her er tale om en bil, der er skabt til at præstere.

Kraftfuld og komfortabel på én og samme tid

Den nye Hyundai KONA N er både komfortabel for føreren og for passagererne. Nyd bl.a. varme i forsæderne, varme i rattet og muligheden for trådløs opladning af din smartphone, så du slipper for indviklede kabler..


Enestående 5 års garanti

  • 5 års garanti uden kilometerbegrænsning.
  • 5 års garanti på lakken.
  • 12 års garanti mod indefrakommende rustgennemtæring.

* Flg. elementer er ikke dækket af 5 års garanti: Dæk, fælge, 12 volts-batteri og originalt tilbehør er dækket af gældende købelov med 2 års garanti. Radio/navigation har 3 års garanti. Se yderligere betingelser i gældende garanthæfte på hyundai.dk/garanti


Vejhjælp i Danmark og Europa

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Overholder du bilens serviceintervaller, og får du din bil serviceret på et autoriseret Hyundai-værksted, så har du endda mulighed for at opretholde vejhjælpsordningen i hele bilens levetid.

Book en prøvetur i en Hyundai KONA N

Brug kontaktformularen her til at booke en prøvetur. Du kan vælge imellem vores Hyundai afdelinger i: 

Karvil Biler - Svendborg

Englandsvej 2
5700 Svendborg
E: svendborg@karvil.dk
T: 63 21 00 41