Mod en renere fremtid

Hyundai NEXO er opkaldt efter den danske by, Nexø, på Bornholm. Bilen kører på brint, hvilket betyder, at den udelukkende udleder vand. Ligesom en elbil er NEXO drevet af elektricitet. Men i modsætning til en klassisk elbil, der får sin el leveret af et batteri, producerer NEXO selv sin el i en brændselscelle. Yderligere renser NEXO også luften, mens den kører, og hele 99,9% af alle partiklerne bliver fjernet.

Vinder af innovationsprisen 2020.

Hyundai NEXO er vinder af Innovationsprisen 2020 kåret af Årets Bil i Danmark. NEXO vinder prisen for at tage et stort skridt mod at gøre brændselscellebiler tilgængelige. Dommerne udtaler, at ”Hyundai NEXO fungerer utroligt godt i hverdagen, hvis man bor nær en brintstation, og den er elegant, rummelig og højteknologisk. Her begynder brintteknologien at give mening som supplement til batteridrevne elbiler”.

Fremtidens teknologi

Med en rækkevidde på 666 km, er Hyundai NEXO i sin helt egen klasse – takket være verdens højeste brændselscelleeffektivitet. Samtidig bidrager bilens gennemtænkte arkitektur og design til både hurtig acceleration, skarp styring og suveræn kabineplads.

Det smukke design er nøje optimeret efter de mest aerodynamiske vinkler, så effektiviteten kan være så høj som overhovedet muligt. Derved har man opnået at sænke vindmodstanden i forhold til tidligere modeller.

Hyundai Nexo 2019 1024 06
Hyundai Nexo 2019 1024 5F
Hyundai Nexo 2019 1024 62
Hyundai Nexo 2019 1024 73
Hyundai Nexo 2019 1024 4D

Banebrydende teknologi

Endnu engang viser Hyundai vejen med ny banebrydende teknologi til brintbiler. Hyundai NEXO er den anden masseproducerede brintbil fra Hyundai og har markedets bedste rækkevidde og præstationer. Altsammen udviklet på Hyundais egne udviklingscentre.

Brintteknologi til hverdagen

Med det helt nye brændselscellesystem, er NEXO et blik ind i fremtiden for biltransport. Men allerede tilgængelig fra år 2019. Teknikken udleder ingen CO2.Bilen kører på brint og er derfor den mest miljøvenlige måde at køre på i hverdagen.

 

Panoramasoltag

Luk solen ind med det store panoramasoltag (afhængig af variant).

 

Sæder med varme og køl

Varmt eller koldt? Vælg selv med 3-trins regulering af varme- og køling af forsæderne (afhængig af variant).

 

Varme i rattet

På de kolde dage vil man nyde det ekstra meget, når varmen fordeler sig i rattet. Slut med kolde hænder under kørslen.

Kontakt os for mere info

Karvil Biler - Svendborg

Englandsvej 2
5700 Svendborg
E: svendborg@karvil.dk
T: 63 21 00 41