SANTA FE Plug-in Hybrid

SANTA FE er Hyundais største og mest luksuriøse SUV med plads til 7 personer. Nu er den blevet re-designet. Det giver dig mere plads, mere komfort, mere teknologi, mere sikkerhed – og endnu mere luksus. Men ikke nok med det. Nu kommer den til Danmark som plug-in hybrid, så du kan få lige dele dynamik og råstyrke.

Robust og raffineret på samme tid

Den nye SANTA FE Plug-in Hybrid er blevet re-designet helt fra bunden, og de mange nye designændringer – både indvendigt og udvendigt – giver bilen en klar fordel i det store SUV-segment.

Få hele familien sikkert på vej

Nye avancerede sikkerhedsfunktioner og førerassistentsystemer som motorvejsassistent og advarsel for bagvedkrydsende trafik bringer den nye SANTA FE Plug-in Hybrid på linje med konkurrenter i den store premium-klasse. Og hvem ville ikke også nyde godt af fjernbetjent parkering, så bilen kan klare parkeringen helt selv?

Den nye SANTA FE Plug-in Hybrid er designet til at passe på dig og dine passagerer med seks airbags: To frontairbags, to sideairbags og to gardinairbags. De mange airbags minimerer stød og deformation af kabinen i tilfælde af en kollision.

Santafe Phev Sikkerhed Hda
Interior Santafe 7 Seader
Design Midter Consol
Connectivity Santafe Apple Carplay

Plads til hele familien

Nyd at have førsteklasses komfort med plads til 7 personer og bagage. Skal du have pakket til en længere tur, er det ikke noget problem. Sæderne på anden række kan lægges ned enkeltvis, så du både kan have plads til passagerer og yderligere bagage. Og passagerer på bagerste række er heller ikke noget problem. Et enkelt tryk på en knap, og sæderne på anden række lader sig skyde helt frem.

 

Surround View Monitor

Trangt parkeringshus? Smal vaskehal? Intet problem. Surround View Monitoren i den nye SANTA FE Plug-in Hybrid gør manøvrering på udfordrende steder mere sikker.

 

Elektriske forsæder (8-vejs)

Glæd dig til fantastisk siddekomfort. Den nye SANTA FE Plug-in Hybrid har forsæder med 8 elektriske indstillinger. Indstil den position, der passer perfekt til dig. (Afhængig af variant)

 

Integreret hukommelsesfunktion

Få maksimal komfort med et enkelt tryk. Hukommelsesfunktionen husker ryglænets position, sædelængden og lårstøtten, så du slipper for at indstille igen, hvis en anden har lånt din bil. Funktionen er i stand til at gemme sædeindstillingerne for to førere. (Afhængig af variant)

Book en prøvetur i en Hyundai Santa Fe plug-in hybrid

Brug kontaktformularen her til at booke en prøvetur. Du kan vælge imellem vores Hyundai afdelinger i: 

Karvil Biler - Svendborg

Englandsvej 2
5700 Svendborg
E: svendborg@karvil.dk
T: 63 21 00 41