Mitsubishi Eclipse Cross PHEV

Oplev de sublime egenskaber som Eclipse Cross PHEV leverer. Med 177 elektriske HK har den en af de bedste elektriske ydeevner indenfor plug-in genren.

Gennemtestet Plug-in hybrid

Danmarkspremiere nu til sommer – Kontakt Karvil Biler - din lokale Mitsubishi forhandler her.

Eclipse Cross PHEV er en plug-in hybrid, som er baseret på den velkendte Outlander-teknologi. Lige som Outlander PHEV har Eclipse Cross PHEV en økonomisk 2,4 liters benzinmotor og to avancerede elmotorer.

Priserne starter fra 319.995 kr.

Co2 Emission
Teknologi (1)
Gennemtestet Teknologi

Gennemtestet hybridsystem

Den avancerede drivlinje, kendt fra Outlander PHEV, har elmotorer på både for- og bagakslen, og en kraftig, brændstoføkonomisk benzinmotor. Motorerne arbejder sammen om at optimere bilens ydelse. Banebrydende teknologier gør Eclipse Cross PHEV hurtigtreagerende og støjsvag. Skiftet mellem ren elkørsel og benzinmotoren sker automatisk, så du ikke skal tænke på hvor meget strøm, der er tilbage på batteriet.

Book en prøvetur i en Mitsubishi Eclipse Cross PHEV

Brug kontaktformularen her til at booke en prøvetur. Du kan opleve Mitsubishi i vores afdeling i Odense SV:

Vi kan også hjælpe med...

Tryghedsaftale

Hos Karvil Biler har du som kunde mulighed for at tegne en tryghedsaftale, der sikrer dig at du ikke møder uforudsete udgifter. Du betaler kun en fast, overkommelig månedlig ydelse.

Forsikring

Vi samarbejder med en række forskellige og kvalitetsbevidste forsikringsselskaber, således at vi altid kan give dig den helt rigtige forsikring til den helt rigtige pris.

Finansiering

Hos Karvil Biler - din Mitsubishi forhandler i Odense SV, kan du få et lån via Mitsubishi Finans, som tilbyder flere forskellige løsninger.