Mitsubishi L200

Mitsubishi L200 pickup’en har været udsat for skrappe tests og kan tåle de mest barske forhold og udfordringer – og er andet og mere end blot en hårdfør pickup.

Mere end hårdfør

Den nye model L200 er alt andet end en ordinær pickup-truck.

Fra 209.484 ekskl. moms / 249.995 kr. inkl. moms.

L200 Hill
L200 Offroad
L200 Turbodiesel

SUPER SELECT 4WD-II SYSTEM

L200 kan håndtere alt slags terræn takket være Super Select 4WD-II. Dette unikke firhjulstræksystem kontrollerer driv- og bremsekraften på hvert hjul og sikrer maksimal stabilitet og vejgreb uanset vejoverflade.

En drejeskive på midterkonsollen gør det muligt at skifte tilstand. Vælg 2H til normale vejforhold og 4H til ujævne veje – du ændrer tilstand ved hastigheder på op til 100km/t. I hårdt terræn, eller hvis du kører offroad, stop køretøjet og skift til enten 4HLc eller 4Llc-tilstand.

Book en prøvetur i en Mitsubishi L200

Brug kontaktformularen her til at booke en prøvetur. Du kan opleve Mitsubishi i vores afdeling i Odense SV:

Vi kan også hjælpe med...

Tryghedsaftale

Hos Karvil Biler har du som kunde mulighed for at tegne en tryghedsaftale, der sikrer dig at du ikke møder uforudsete udgifter. Du betaler kun en fast, overkommelig månedlig ydelse.

Forsikring

Vi samarbejder med en række forskellige og kvalitetsbevidste forsikringsselskaber, således at vi altid kan give dig den helt rigtige forsikring til den helt rigtige pris.

Finansiering

Hos Karvil Biler - din Mitsubishi forhandler i Odense SV, kan du få et lån via Mitsubishi Finans, som tilbyder flere forskellige løsninger.