Nissan Navara

Pickuppen du kan bruge til arbejde og fritid
Bestig bjerge, kør gennem ørkener og bugser alt dit udstyr med Nissan NAVARAS kompetente 4WD-system med hurtigskift.

Klar til enhver udfordring

Uanset om du kører langt ude på landet eller i byens jungle, er den nye Nissan NAVARA i sit rette element. Der findes tre køretilstande - 4WD High til let terrængående kørsel, 4WD Low til seriøs terrængående kørsel i sand, sne eller dybt mudder eller 2WD til kørsel på asfalt. Med funktioner som Hill Start Assist og Hill Descent Control er den klar til enhver udfordring, og pga. eLSD har den et godt vejgreb selv i 2WD-tilstand med dæk uden voldsomt mønster.

Enestående trækkraft

Trækkraften er en integreret del af Nissan NAVARA. Med masser af kraft og moment i den lavere ende er du klar til at bugsere op til 3.500 kg med alle modeller.

18Tdieulhd Navarahelios402
18Tdieulhd Navarahelios211
18Tdieulhd Navarahelios204
18Tdieulhd Navarahelios203
18Tdieulhd Navarahelios202

 

NAVARA eksteriør

En traditionel hårdfør pickup med et moderne udseende

En 80 år gammel arv af vovede Nissan-pickupper giver Nissan NAVARA retten til det rå look. Dens høje tilkørsels- og frakørselsvinkler og gode frigang over jord giver Nissan NAVARA sit kraftige og stærke 4x4-udseende, ligesom den slanke aerodynamiske udformning og karakteristiske LED-lygter giver den et moderne og nyt look.

Nissan NAVARA kabine- og karrosserityper

Med udvalget af kabine- og karrosserisammensætninger kan Nissan NAVARA opfylde enhver kundes krav. Uanset hvilket køretøj du vælger, så er du sikker på at finde det, som passer bedst til dine arbejds- og fritidsbehov.

CHASSISKABINE

Det rummelige King Cab-karosseri understøttet af et robust chassis er den perfekte foranderlige base for dine foranderlige behov.  

KING CAB

Håndtér dine største nyttelaster med et lad, der er 1,8 m i længden. Den bredt svingende søjleløse bagdør giver nem og uhindret adgang til bagenden på kabinen.  

DOUBLE CAB

Stræk dig og få behageligt med plads til fem personer og fire døre i fuld størrelse. Det er en alsidig spiller med et lad på 1,585 m i længden.

Book en prøvetur i en Nissan Navara

Brug kontaktformularen her til at booke en prøvetur. Du kan vælge imellem vores Nissan afdelinger i: 

Karvil Biler - Middelfart

Damgårdvej 5
5500 Middelfart
E: middelfart@karvil.dk
T: 64 41 11 89