Januar tilbud fra Mitsubishi

03 januar 2022

Ny Eclipse Cross PHEV

Den avancerede og gennemtestede plug-in hybrid SUV i Danmark. Mitsubishi Eclipse Cross PHEV, fås nu til en stærk introduktionspris i hele januar måned hos Karvil Biler på  Faaborgvej i Odense SV.

Ekstraordinær komfortabel kørsel – helt uden gearskifte

For under 335.000 kr., kan du forvente et højt standardniveau, samt enestående funktioner i din næste plug-in hybrid. Som for eksempel:

4-hjulstræk m. S-AWC og hele 5 køreindstillinger:
Med det dynamiske 4-hjulstræk opnår du en højere sikkerhed og optimalt vejgreb i al slags vejr, som sikre dig og din familie.
Oplev f.eks. Mitsubishis unikke S-AWC (Super All Wheel Control) som du kan læse mere om HER eller prøv de 5 køreindstillinger ECO, Normal, Snow, Gravel og Tarmac som er standard i enhver Eclipse Cross PHEV.

To kraftfulde el-motorer:
Med den Nye Eclipse Cross PHEV får du to el-motorer. De har imponerende 177 hk til rådighed, som er den bedste elektriske ydeevne indenfor plug-in til under 335.000 kr.

1,5 ton på krogen:
De to powerfulde elmotorer sikrer dig masser af overskud mens du trækker – også når du kører på ren el. Mitsubishi Eclipse Cross PHEV er blandt de få plug-in SUV modeller til under 335.000 kr., som kan trække hele 1,5 ton på krogen.

Quick Charge:
Med Quick Charge kan du oplade din Eclipse Cross PHEV til 80% på ca. 25 min. Så det er let og fleksibelt at køre plug-in – også i hverdagen.

Book en prøvetur