Nissan Nytårskur i hele januar

04 januar 2022

Lovprisning af den nye Nissan Qashqai

Nissan Qashqai spiller hovedrollen i Nissan's januar Nytårskur hos Karvil Biler. Priserne på den nye Qashqai starter ved kr. 274.980 – vel at mærke for en meget veludstyret standardmodel. Herudover tilbydes attraktive privatleasingtilbud med lav udbetaling. F.eks. en Qashqai 140 hk med Acenta udstyr fra kr. 3.995 pr måned med en udbetaling på kun kr. 4.995.

Nissan Qashqai Acenta har bl.a. nøgleløs betjening, varme i forruden, Apple CarPlay/Android Auto, bakkamera og sensorer bagtil, intelligent fartpilot der holder afstanden til den forankørende bil, trådløs lader af smartphone og alt i sikkerhedsudstyr.

Den nye Nissan Qashqai har nu været på gaden nogle måneder. Og pressen har haft mulighed for at teste den. Det har givet mange fine anmeldelser med overskrifter:

  • Hitbil hæver niveauet (FDM MOTOR)
  • Tilbage i topform & Redesignet Qashqai overrasker stort (Bilmagasinet)
  • Ny og endnu bedre Qashqai (Motorsiden.dk)
  • Endnu bedre Bestseller" (Pret-a-partir.dk)

Fem stjerner i EuroNCAP sikkerhedstest

Nissan Qashqai har lige opnået topkarakter med fem stjerner i den uafhængige sikkerhedstest EuroNCAP. Vel at mærke efter seneste meget skrappe testprotokol. Euro NCAP gav den nye Nissan Qashqai 91% i både voksen- og børne-passager sikkerhed, hvilket placerer Qashqai i toppen af gruppen med konkurrenter i samme klasse. I Nissan Qashqai er der tilført en ekstra central airbag, der skal forhindre sammenstød mellem hovederne på føreren og passageren på førersædet, såfremt man oplever en kollision fra siden. Og Nissan Qashqai opnåede derfor også en maksimum score på 16 point i side-crashtesten.

Scoren for børnesikkerhed var næsten helt i top med 23,8 ud af 24 mulige, og maksimum score på 12 point blev opnået i fm. børne-sikkerhedssystemerne.

Nissan Qashqai har adskillige aktive sikkerhedsteknologier såsom intelligent nødbremsesystem, som advarer og aktiverer bremsen, såfremt bilen er ved at kollidere med en anden bil, en cyklist eller en fodgænger. Dette gav 70% i score for "bløde" traffikant beskyttelse.

Euro NCAP påskønner i sagens natur alle sikkerhedssystemer, der advarer om en evt. kollision, og giver point for teknologier, som direkte hjælper føreren med at undgå kollisioner. Nissans omfattende pakke af intelligente mobilitets teknologier gav Nissan Qashqai en meget flot score på 95% i kategorien for sikkerhedsteknologier.

Se den nye Nissan ARIYA elbil

Hos Karvil Biler glæder vi os utrolig meget til at kunne vise den nye Nissan ARIYA elbil. Men vi må desværre vente lidt endnu, da den først kommer til sommer. Men Nissan har lavet et display af Nissan ARIYA i fuld størrelse, som kan ses hos os til Nytårskuren. Og hvis synet af den flotte nye elbil frister, kan man skrives op til at blive blandt de første, der får mulighed for at testkøre og købe Nissan ARIYA.

Lav finansieringsrente på Qashqai og LEAF elbil

I januar er der også en særlig lav finansieringsrente på 0,79% på alle Nissan Qashqai og Nissan LEAF modeller.

Book en prøvetur