Arenaev 001

Mød Nissan Qashqai

Nissan Qashqai findes med to- og firehjulstræk og drives af mild-hybrid teknologi. I 2021 blev Qashqai kåret som den sikreste SUV i sin klasse og fik en fin 2.plads som Årets Campingtrækker.

Topkarakter i NCAP sikkerhedstest

Nissan Qashqai opnåede i 2021 hele 5 stjerner i den anerkendte NCAP sikkerhedstest - og derfor er Nissan Qashqai én af de absolut sikreste biler i sin klasse. 


Du falder måske i svime over delene i nappalæder eller et førersæde og passagersæde med massage. Bliv fanget af endnu mere bagageplads med de forskellige justerbare kombinationer. Når du ser hvor rummelig den er indvendig, vil du finde den uimodståelig.


Udover sæder i nappalæder og mulighed for massage, kan Nissan Qashqai også fås med meget andet udstyr. Få bl.a. et velspillende Bose Sound System, panoramaglastag, trådløs Apple CarPlay og mobilopladning samt skarpe LED lygter og store 20" alufælge i Tekna+ udstyrsvarianten.

Priser og udstyr

Nissan Qashqai fås i forskellige farver, udstyrsvarianter og med forskellige motortyper.

Tryghedsaftale til din fordel

Med en tryghedsaftale hos Karvil får du tryghed i bilbudgettet. Vi overtager ansvaret for at din bil serviceres efter producenternes forskrifter og udfører alle de planlagte service eftersyn og giver dig udvidet tryghed, også efter garantiudløb.

Book en prøvetur