Clever Charging On The Go Vinter Søjle Vand 2023

Vi hjælper dig med en ladeløsning

Hos Karvil Group ønsker vi at gøre processen for et bilkøb så nemt som muligt. Derfor tilbyder vi, i samarbejde med Clever, flere ladeløsninger til dig og din Plug-in Hybrid bil eller elbil, så du aldrig skal bekymre dig om, hvor og hvornår du kan få strøm på bilen.

Lad på farten, ved supermarkeder og shoppingcentre, i byerne, på arbejdspladsen - og selvfølgelig derhjemme.  

Opladning på dine præmisser

Med en Clever ladeløsning får du frihed på farten. Derfor kan du vælge, om du vil have opladning med eller uden abonnement. Og ændrer du mening, ændrer du bare produkt. Det er nemlig også frihed.

Clever One

Til dig, der vil have fri opladning på abonnement med eller uden ladeboks.

Med Clever One får du b.la.:

 • Fri opladning på Danmarks største ladenetværk
 • Mulighed for installation og lån af ladeboks
 • Danmarks højeste tilbagebetalingssats

Abonnement

Elbil

799 kr./md.

Plugin-hybrid

449 kr./md.

+ energitillæg*

Installation af ladeboks

Bilkøb

2.499 kr.

Privatleasing

0 kr.

Udskiftning af ladeboks fra anden udbyder

0 kr.

*Ladeløsningen udbydes af Clever A/S. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar. Mindstepris bindingsper. (6 mdr.): 6 x abonnementspris + 6 x energitillæg + evt. installation.
Installation: clever.dk/installation
Krav til installation v. udskiftning: Clever.dk/udskift-ladeboks
Evt. energitillæg: Hvis indkøbsprisen på el overstiger 0,89 kr./kWh, pålægges et variabelt energitillæg den pågældende måned. Læs mere på clever.dk/energitillaeg.
Tilbagebetaling: Fastsættes ud fra den gennemsnitlige strømpris mellem kl. 23-06 i måneden. Læs mere på clever.dk/tilbagebetaling.

Clever Box

Til dig, der vil betale for det, du lader på din egen ladeboks.


Med Clever Box får du b.la.:

 • Rabat på Danmarks største ladenetværk
 • Din egen ladeboks
 • Automatisk refusion af elafgift

Serviceaftale

99 kr./md.

Installation af ladeboks

Bilkøb

8.999 kr.

Udskiftning af ladeboks fra anden udbyder

6.499 kr.

**Serviceaftalen udbydes af Clever A/S. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaarMindstepris i bindingsper. (2 mdr.): 9.197 kr.
Installation: clever.dk/installation
Krav til installation v. udskiftning: Clever.dk/udskift-ladeboks

Intelligent opladning – til gavn for dig og for fællesskabet

Clevers ladeboks har indbygget intelligent opladning. Du skal bare fortælle Clevers app, hvornår du skal bruge din bil, og hvor meget den skal lades op, så skræddersyer Clever en optimal ladeplan, der tager højde for elpris, CO2-aftryk og elnettets belastning. 

Opladningen af din bil skal passe til dit liv – ikke omvendt. Derfor er du altid i fuld kontrol og kan starte opladningen, når det passer dig, med Clevers app.

Opladning

Gratis installation af Clever ladeboks ved 
privatleasing

Er du stadig usikker på om elbilen er det rigtige valg for dig? Så er privatleasing hos Karvil Group og et Clever One-abonnement den risikofrie løsning.

Ikke alene kører du elbil uden bekymringer til en fast månedlig pris. Du får også installeret en Clever-ladeboks hjemme helt gratis. Og med dit Clever-abonnement har du adgang til Danmarks største ladenetværk, når du er på farten. ​

Derfor er Clever Danmarks førende ladeoperatør

 • Clever har suverænt det største ladenetværk i Danmark - og samtidig er det et ladenetværk med kronisk vokseværk. Hver dag kommer der nemlig i gennemsnit 4 nye ladepunkter til, året rundt. Du kan lade lynhurtigt langs motorvejen, hvor du shopper, i byerne, på arbejdspladsen, hos venner og familie og selvfølgelig hjemme hos dig selv. 

  Har du Clever One, er opladning på netværket inkluderet i dit abonnement, og har du Clever Box, får du fast rabat på opladning på netværket. 

 • Clever har Danmarks bedste installationspakke med alt, hvad du har brug for. Det er nemt og simpelt at komme i gang. Du svarer blot på et par spørgsmål online, og så kommer Clevers erfarne elektrikere ud og sætter ladeboksen ud til en pris, du kender i forvejen. Nemt og ligetil.  

  I installationspakken er inkluderet: 

  • Rådgivning om optimale placering af ladeboks 
  • Ubegrænset kabelføring fra eltavle til ladeboks 
  • Gratis jordspyd 
  • Installation af kombirelæ som ekstra sikkerhed 
  • Tilbudsgivning, hvis standardinstallationen ikke rækker 

  Ingen boliger er ens, og derfor kan der forekomme ekstraomkostninger ved f.eks. grave- og stilladsarbejde. Vi aftaler altid totalprisen, før installationen finder sted. 

 • Har du Clever One, får du Danmarks højeste tilbagebetalingssats, der følger elprisen fra kl. 23-06. Det betyder, at du i første omgang lægger ud for strømmen fra din ladeboks derhjemme. Herefter får du automatisk penge tilbage fra Clever, der svarer til den mængde strøm, du har brugt på ladeboksen. Helt automatisk. 

  Har du Clever One med ladeboks, får du altså tilbagebetaling fra Clever, og har du Clever Box, får du månedlig refusion af elafgift. Læs mere om tilbagebetaling og refusion af elafgift. 

 • Med Clever kan du lade opladning fylde minimalt i hverdagen. Clever sørger nemlig for alt fra opsætning og administration til service og vedligeholdelse af ladeboksen. Du kan altid fat Clevers support, hvis du har problemer med opladning, når du er farten.