Mazda biler i Fredericia og Odense SV

Oplev hele det japanske bilmærkes program hos Karvil Biler - din Mazda forhandler i Fredericia og Odense SV. Vores velkvalificerede personale er altid parat til at yde dig en optimal service!

Book en prøvetur i en Mazda

Du får et smil på læben hver gang, du kører i en Mazda. Vores biler handler om mere end at komme fra A til B – de er bygget med fokus på køreglæde. 

Brug kontaktformularen her til at booke en prøvetur. Du kan vælge mellem vores Mazda afdelinger i Odense SV og Fredericia.

Hvad mener anmeldere om Mazda CX-60?

Bilmagasinet har stortestet Plug-in Hybridbiler, hvor Mazda CX-60 var i blandt. Resultatet faldt på CX-60 som den samlede testvinder med 4,5 stjerner.

"Mazdas første udspil som opladningshybrid-SUV sætter et uudsletteligt indtryk af en rummelig, luksuriøs, men ikke mindst en fornuftig bil."

- Bilmagasinet

Læs hele anmeldelsen i Bilmagasinets stortest om Plug-in Hybridbiler november 2022. 

Verdenspremiere på Mazda MX-30 R-EV med rotationsmotor som generator, der producerer strøm til batteriet

Plug in-hybrid fra Mazda med unikke tekniske løsninger har netop haft verdenspremiere på biludstillingen i Bruxelles og forventes til Danmark i sommeren 2023 til priser fra 279.980 kr.

MX-30 R-EV er en såkaldt seriel plug-in hybrid, hvilket vil sige at den altid drives frem af en elmotor, og at benzinmotoren i form af en kompakt rotationsmotor udelukkende bruges til at generere strøm til batteriet og elmotoren.

 

Mazda modeller