80C8b58de1ec417b8a9e8681fef6d428

Mød Mazda CX-5

Uanset om du kører i byen eller på landet, passer Mazda CX-30 2024 ind i omgivelserne og udstråler energi udadtil, mens den sikrer komfort indeni.
Oplev et mesterværk, der legemliggør den traditionelle Jinba Ittai-samhørighed mellem fører og bil.
Intuitiv, underholdende og med uovertruffen beskyttelse og støtte.
Mazda CX-30 2024 gør enhver rejse til et eventyr.

Mazda CX-5 interiør

Velkommen til et sted med mere end ren afslapning. Den støjdæmpede kabine holder vejstøjen ude, mens farvetonerne og det høje niveau af japansk håndværk bidrager til en følelse af ro i sindet.

Uanset om det er CarPlay fra Apple eller Android Auto™, er du fuldt ud forbundet til dine yndlingsapps til navigation, sociale medier, kommunikation, musik og mere. Brug MyMazda-appen for at få hurtig adgang til vores Connected Services.

Bose-lydsystemet med AudioPilot-støjdæmpningsteknologi giver en rig og medrivende lydoplevelse, der anbringer alle i bilen midt i musikken. I samarbejde med Bose har erfarne lydteknikere designet systemet sådan, at det passer til den unikke akustik i Mazda CX-5.

Det brede head-up-display i farver projicerer vigtige oplysninger i dit synsfelt. Det indsamler alle de vigtigste kørselsoplysninger som for eksempel hastighed, retning og endda trafikskilte, og samler dem et centralt sted, så du kan holde øjnene på vejen.

Japansk design

Det raffinerede, elegante ydre løfter Kodo-designet op på et højere niveau, hvilket får Mazda CX-5 Takumi til at skille sig ud overalt, hvor den kommer frem. Indvendigt er det luksuriøse interiør med mennesket i centrum et sted, hvor man finder ro i sindet, mens pladsen og størrelsen er helt rigtig til ethvert eventyr med familien.

Priser og udstyr

Mazda CX-5 fås i forskellige farver, motorstørrelser og udstyrsvarianter. 

Tryghedsaftale til din fordel

Med en tryghedsaftale hos Karvil får du tryghed i bilbudgettet. Vi overtager ansvaret for at din bil serviceres efter producenternes forskrifter og udfører alle de planlagte service eftersyn og giver dig udvidet tryghed, også efter garantiudløb.

Book en prøvetur