A3cf88c83de3432f95677e86b5fd5917

Mød Mazda 2 Hybrid

Mazda 2 Hybrid er den perfekte ledsager til miljøbevidste byboere, som ikke ønsker at ændre deres kørevaner. Den moderne hybridteknologi giver dig det bedste fra både benzin- og elmotorernes verden. Vejen til fremtiden begynder her.

Hybridteknologi

Mazda 2 Hybrid bruger smart hybridteknologi til at skifte mellem elektricitet, benzin og kombineret kraftoverførsel. Som et resultat opnår du en bedre økonomi i alle situationer.

Udstyr

Med Mazda 2 Hybrid går du ikke på kompromis med udstyr. Bilen kan nemlig fås med alt fra Apple CarPlay, Android Auto og head-up display til trådløs mobiloplader, nøglefri betjening og masser af sikkerhedssystemer.

Sikkerhed i topklassen

Mazda 2 Hybrid har opnået den maksimale femstjernede Euro-NCAP-kollisionssikkerhedsvurdering og har en række avancerede og innovative sikkerhedsteknologier.

Priser og udstyr

Mazda 2 Hybrid fås i forskellige farver og udstyrsvarianter.

 

Tryghedsaftale til din fordel

Med en tryghedsaftale hos Karvil får du tryghed i bilbudgettet. Vi overtager ansvaret for at din bil serviceres efter producenternes forskrifter og udfører alle de planlagte service eftersyn og giver dig udvidet tryghed, også efter garantiudløb.

Book en prøvetur