D6a65a79 Ea43 4082 A686 70E848c3102f

Mød Mazda CX-30

Uanset om du kører i byen eller på landet, passer Mazda CX-30 2024 ind i omgivelserne og udstråler energi udadtil, mens den sikrer komfort indeni.
Oplev et mesterværk, der legemliggør den traditionelle Jinba Ittai-samhørighed mellem fører og bil.
Intuitiv, underholdende og med uovertruffen beskyttelse og støtte.
Mazda CX-30 2024 gør enhver rejse til et eventyr.

Japansk kunstværk

Dybt forankret i japansk æstetik kombinerer Mazda CX-30 2024 enestående dynamik med minimalistisk elegance. En umiskendeligt elegant og solid kompakt SUV – fra den slanke aerodynamiske silhuet til den dristige, sorte beklædning rundt om hjulkasserne.

Kabine i høj kvalitet

Mazdas håndværkere har skabt et interiør, der perfekt udtrykker japansk æstetik og håndværk, tro mod "mindre er mere"-filosofien. Kabinen i Mazda CX-30 er en fornøjelse at opholde sig i for både fører og passagerer med en unik kombination af komfort og elegance.

Mazda CX-30 giver mere end en luksuriøs fornemmelse.

Audiosystemet fra Bose® med 12 højttalere leverer en energisk lytteoplevelse med for eksempel dybere, mere slagkraftig basgengivelse og klarere lyd. Bilen omgiver dig med total lytteglæde.

For at hjælpe dig med at holde øjnene på vejen forude giver head-up-displayet anvisninger og vejoplysninger fra Mazda-navigationssystem eller din foretrukne navigationsapp på en telefon forbundet via Apple CarPlay® eller Android Auto™.

Skærmen på 10,25 tommer er større end nogensinde før og giver bedre overblik.

Priser og udstyr

Mazda CX-30 fås i forskellige farver, motorstørrelser og udstyrsvarianter. 

Tryghedsaftale til din fordel

Med en tryghedsaftale hos Karvil får du tryghed i bilbudgettet. Vi overtager ansvaret for at din bil serviceres efter producenternes forskrifter og udfører alle de planlagte service eftersyn og giver dig udvidet tryghed, også efter garantiudløb.

Book en prøvetur