0944E882 707B 4D54 Aff1 75Eb6c7d9a6d

Mød Mazda CX-60 

Mazda CX-60, som er skabt af Mazdas mesterdesignere i Japan, repræsenterer alt, hvad Mazda har indbygget i deres DNA gennem de sidste 100 år. Den kraftfulde nye arkitektur byder på firehjulstræk for en hidtil uset sportslighed sammen med en lang række nye teknologier med fokus på føreren. Oplev den raffinerede elegance, der afspejler vores unikke japanske arv hos Karvil Group.

Teknologi

Mazda CX-60 kom først på markedet som en Plug-in Hybrid bil. Den har det hele, hvad angår kraft, rækkevidde og brændstoføkonomi. Faktisk får du en elektrisk rækkevidde på hele 63 kilometer og 327 hestekræfter.

Udover den ro i sindet, du får ved at køre delvist elektrisk, får du også tryghed i forvisningen om, at batteriet leveres med 8 års garanti.

Derudover kan Mazda CX-60 også fås med en 3.3-liters 6-cylindret rækkedieselmotor, e-SKYACTIV D. Med den får du et minimum af vibrationer, som en 6-cylindret rækkemotor er kendt for. Samtidig har den meget lave emissioner og et højt drejningsmoment, som du mærke både ved lave og høje omdrejninger.

Mazda CX-60 interiør - Afslappet elegance


Den afslappende kabine i Mazda CX-60 er en oase, der byder på ro og skønhed. Mazdas designere valgte materialer af høj kvalitet med vævede stoffer og traditionelle syninger samt dele i ægte ahorntræ, for at skabe et roligt, elegant og sofistikeret rum. Intet er overflødigt. Resultatet er en enkel og værdig kabine, der skaber ro for føreren og passagererne.


Du kan vælge at udstyre din CX-60 med et avanceret Bose®-surround-soundsystem med 12 højttalere og Bose Centerpoint®-signalbehandling og AudioPilot® 2-støjdæmpningsteknologi.


Uanset om det er CarPlay fra Apple eller Android Auto™, er du fuldt ud 
forbundet til dine yndlingsapps til navigation, sociale medier, kommunikation, musik og mere. Brug MyMazda-appen for at få hurtig adgang til vores Connected Services.

Bedst i test

Mazda CX-60 blev i november 2022 testvinder af deres store test af SUV biler, hvor stærke konkurrenter deltog.

Derudover har Mazda CX-60 opnået topkarakter i den velkendte Euro NCAP-sikkerhedstest, hvor det blev til fem flotte stjerner. 

Priser og udstyr

Mazda CX-60 fås både som Plug-in Hybrid og i diesel samt i forskellige farver og udstyrsvarianter. 

Tryghedsaftale til din fordel

Med en tryghedsaftale hos Karvil får du tryghed i bilbudgettet. Vi overtager ansvaret for at din bil serviceres efter producenternes forskrifter og udfører alle de planlagte service eftersyn og giver dig udvidet tryghed, også efter garantiudløb.

Vi hjælper dig med en ladeløsning

Hos Karvil Group ønsker vi at gøre processen for et bilkøb så nemt som muligt. Derfor tilbyder vi, i samarbejde med Clever, flere ladeløsninger til dig og din Plug-in Hybrid bil eller elbil.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Book en prøvetur