Velkommen til Karvil Biler

Hos Karvil Biler får du den bedste købsoplevelse og den bedste service i hele forløbet. Uanset om du vil have en ny bil eller en brugt bil.

 

Vi klæder vores kunder på til at tage det rigtige valg!

Kundetilfredshed er kodeordet, når vi indgår en handel eller udfører service på vores kunders biler. Derfor har vi også et veluddannet personale, der er gearet til at tage en kompetent dialog med vores kunder, så de er klædt bedst muligt på til at træffe deres valg.

Otte stærke bilmærker

Salgsafdelingerne i vores syv bilcentre er indrettet i et lyse og venlige lokale, så vores store modelprogram fra vores otte bilmærker kan fremvises på den bedst mulig måde. Der er rig mulighed for at prøvekøre et bredt udvalg af forskellige bilmodeller.


Stort udvalg i brugte biler

Hos Karvil Biler sorterer vi de bedste brugtbiler fra til salg i forretningen. Vi hjælper dig gerne med attraktiv finansiering til rekordlav rente, samt forsikring. Vi samarbejder med en række forskellige banker og leasingselskaber, så vi finder altid det fordelagtigste tilbud, som passer dig bedst økonomisk.

”Vi har 100% fokus på kundetilfredshed i hele organisationen"

Brian Bøllingtoft
Direktør hos Karvil Biler

Kvalitetsstyring hos Karvil Biler

Kundetilfredshed er kodeordet, når vi indgår en handel eller udfører service på vores kunders biler og for at få en sikker pejling af hvilken retning Karvil Biler skal gå, laves der løbende undersøgelser af kundernes tilfredshed.

Regninger uden overraskelse

Et af resultaterne af de løbende kvalitets forbedringer har været fastlæggelse af procedurer for tilbagelevering af bil efter endt værkstedsbesøg. Karvil Biler har her indført den procedure, at værkstedet nøje gennemgår regningen med kunden, når bilen afhentes. Kunden sikres hermed en dugfrisk gennemgang af de arbejder, der er udført. Der vil her også blive gjort opmærksom på servicearbejder, som kan anbefales, inden næste planlagte serviceeftersyn.

Læs mere om vores tilfredse kunder her.