Om Karvil Group

Eksperter i biler

Velkommen hos Karvil Group

Hos Karvil er du sikker på, at du får mere end den bedste købsoplevelse og den bedste service i hele forløbet. Uanset om du vil have en ny bil eller en brugt bil.

Vores løfte

Karvil har solgt biler og skabt køreglæde siden 2001.

Det har vi, fordi vores passion for køretøjer smitter af på vores kunder, og fordi vi bare ved rigtig meget om biler. Det har vi, fordi vi er mere end bare en flok bilsælgere, og du er mere end bare vores kunde. Vi vil være det mest ærlige, ægte og passionerede bilhus i Danmark.

Derfor leverer vi hver dag ægte service og ærlig rådgivning, der tager udgangspunkt i kundens følelsesmæssige behov. Vi ved, at der ligger mange overvejelser bag et bilkøb. Der ligger mange følelser bag - og dét tager vi alvorligt. Derfor får du mere end bare en bil med hjem, når du bliver kunde hos Karvil. Du får en oplevelse du, husker. Både når du køber ny bil, når du køber brugt bil, og når du skal have serviceret din bil.

Hos Karvil får du mere end bare biler - du får eksperter i biler.

8 stærke bilmærker

Salgsafdelingerne i vores hele ti bilcentre er indrettet i lyse og indbydende lokaler, så vores store modelprogram fra vores 8 stærke bilmærker kan fremvises på den bedst mulig måde. Der er rig mulighed for at prøvekøre et bredt udvalg af forskellige bilmodeller inden for vores åbningstider.

 

Stort udvalg i brugte biler

Hos Karvil sorterer vi de bedste brugtbiler fra til salg i forretningen. Vi hjælper dig gerne med attraktiv finansiering til rekordlav rente og forsikring. Vi samarbejder med en række forskellige banker og leasingselskaber, så vi finder altid det fordelagtigste tilbud, som passer dig bedst økonomisk.

 

Karvil dækker hele Syddanmark

Karvil koncernen er stærkt repræsenteret i region Syddanmark, hvor alle vores ti bilcentre ligger.

Vi har afdelinger i Odense, Svendborg, Middelfart, Fredericia, Rødekro, Sønderborg og Roskilde.

Kvalitetsstyring hos Karvil

Kundetilfredshed er kodeordet, når vi indgår en handel eller udfører service på vores kunders biler, og for at få en sikker pejling af hvilken retning Karvil skal gå, laves der løbende undersøgelser af kundernes tilfredshed.

Regninger uden overraskelse

Et af resultaterne af de løbende kvalitetsforbedringer har været fastlæggelse af procedurer for tilbagelevering af bil efter endt værkstedsbesøg. Karvil har her indført, at værkstedet nøje gennemgår regningen med kunden, når bilen afhentes. Kunden sikres hermed en dugfrisk gennemgang af det udførte arbejde. Der vil her også blive gjort opmærksom på servicearbejder, som kan anbefales inden næste planlagte serviceeftersyn.

Læs mere om vores tilfredse kunder her.

Vision

Karvil Group vil være en moderne mobilitetsforretning med et stærkt digitalt og data fundament og med tætte relationer til kunder og medarbejdere.

Mission

Karvil Group tilbyder vores kunde komplette løsninger og proaktiv adfærd, både analogt og digitalt.

Værdier hos Karvil Group

Proaktiv Glimt i øjet Ydmyghed Ansvar

Ford forhandleren på Gasværksvej 34 har eksisteret siden 1928, med forskellige ejere. I dag er virksomheden ejet af Karvil Group.

I 1990 blev et nyt pladeværksted etableret. I 1992 blev der bygget en ny kundemodtagelse. I 1997 blev den eksisterende salgsafdeling udvidet. I år 2000 blev Tøgersens gamle smedværksted indrettet til klargøringscenter, og i år 2004 blev der bygget en nyvognsudstilling på 1200 kvm, som modsvarer de krav, der stilles fra importørerne af vores mærker.

Jes P. Jessen tilbyder i dag salg og service af biler fra Ford, Kia, og Nissan, samt service af biler fra Mazda.

Als Motor blev grundlagt af fabrikant Mads Clausen i 1955, hvor man startede med forhandlingen og serviceringen af Opel. I dag tilbyder Als Motor autoriseret salg og service af Hyundai samt service af Opel og BMW. 

Als Motor har været Hyundai-forhandler i mere end 20 år, og virksomheden vil øge sin indsats for at udvikle Hyundai-mærket i Sønderjylland. Det er et samarbejde med et mærke, der har et meget bredt modelprogram, førende teknologi og samtidig tilbyder den bedste garanti på markedet. Hyundai ligger ikke mindst helt i front, når det kommer til fremtidens el- og hybridbiler.

Als Motor er i dag ejet af Karvil Group.

Firmaet blev grundlagt i 1972 af daglig leder, Preben Mortensen.

Lokalerne var i starten en Gulfstation på Ringstedvej 73, hvor vi servicerede og solgte brugte biler. Vi begyndte at forhandle Brenderuptrailere i midten af 70erne og blev autoriseret Hyundai-forhandler i 1992.

Hyundai blev med tiden et etableret mærke i Danmark og for at følge med udviklingen, valgte vi at bygge et helt nyt bilhus ca. 200 meter fra vores daværende adresse. De nye lokaler blev indviet i september 2008, og i januar 2009 blev vi autoriseret Honda-værksted. Medarbejderstaben er i dag på 20 m/k. Velkommen hos A/S Preben Mortensen biler i Roskilde – der står mennesker bag.