Design Uden Navn (12)

Hvem er Karvil Group?

Karvil Group har solgt biler og skabt køreglæde siden 2001. I dag består vi af 10 forretninger fordelt i Jylland, på Fyn og Sjælland. Vi forhandler og servicerer Hyundai, Ford, Nissan, Mazda, Maxus, Kia, Mitsubishi og Honda samt tilbyder autoriseret service af BMW og Citroën.

Vi vægter elever højt og ønsker at uddanne mennesker inden for det de brænder for - uanset om du kan lide at skrue i biler, har et godt salgsgen eller ønsker at udvikle dine digitale kompetencer.

Hos Karvil får du mere end bare biler - du får eksperter i biler.

Karvil Kickoff 2023

Sammenhold på tværs af afdelinger er en vigtig faktor hos Karvil Group. Udover at vi løbende holder medarbejderarrangementer, bliver medarbejdere i Karvil Group også inviteret på diverse events og arrangementer. 

I 2023 blev alle medarbejdere inviteret til et stort arrangement på Comwell i Kolding, som bl.a. bød på interne og eksterne oplæg, talkshow, aftenbuffet og forskellige shows - alt sammen med Brian Lykke som vært. Derudover blev der booket hotelværelse og morgenmad til alle medarbejdere og samarbejdspartnere.

Se hvordan det gik i videoen her.

Vores værdier

Proaktivitet

Ydmyghed

Glimt i øjet

Ansvar


"Tror ikke jeg kunne drømme mig om et bedre sted."


Simon, mekanikerlærling

Simon er ved at læse til mekaniker hos Preben Mortensen biler i Roskilde. Simon er opvokset hos en familie med stor interesse for biler, så valget på bilbranchen faldt helt naturligt. Udover at skrue i biler vægter Simon det sociale højt, og han føler sig godt tilpas med både kollegaerne i afdelingen og sine mange kammerater på skolen. 


"Noget af det fedeste ved at være elev ved Karvil er, at de kigger på eleverne og laver sociale arrangementer for deres elever."

Sara, eftermarkedselev

Sara er eftermarkedselev i Fredericia og arbejder til dagligt med mærkerne Ford og Mazda samt brugte biler. Hun valgte Karvil Group, da interessen for biler er stor. Hun drømte egentligt om at være bilsælger, men så en god mulighed i at starte i branchen på eftermarkedet, hvor hun vil lære en masse om biler indefra. 


"Det fedeste ved uddannelsen er, at det er så bredt, og at der er rigtigt mange arbejdsopgaver, så en dag er ikke den samme."
Oliver, eftermarkedselev

Oliver er 20 år og er i gang med sin uddannelse som eftermarkedselev. Uddannelsen byder på elevløn - både mens man er på job og i skole. Skoleopholdet er ca. på 12 uger i løbet af uddannelsen. Arbejdsopgaverne varierer meget og kan være alt fra udpakning og opfyldning på lageret til kundekontakt og indkøb af reservedele. En masse forskelligt, som Oliver kan lide. 

Man Får Mulighed For At Udtrykke Sine Ideer Og Tanker Til Forbedringer.


"Det fedeste ved at være herude er helt klart de fede kollegaer, sjove råb og skrig og en masse fede arbejdsopgaver, hvor man bliver udfordret..."

Oliver, karrosseritekniker - lærling

Oliver startede som mekanikerlærling, men valgte i stedet at karrosseriteknikeruddannelsen hos Karvil Group. Han vægter arbejdsopgaverne og kollegaskabet på skadecenteret højt - og så glæder han sig til fredag, hvor kollegaerne internt har en frokostordning. 


Vidste du...

at vi både har afdelinger på Sjælland, Fyn og i Jylland?


Autoshow
Vi har flere år i streg været repræsenteret til Danmarks største bilmesse, hvor mere end 25.000 personer gæster messen. Alle medarbejdere får muligheden for at deltage gratis.


Karvil Kickoff
I 2023 afholdt vi et stort medarbejderarrangement i Kolding. Se hvordan det gik i videoen længere oppe på siden. 


Padborg Park
Alle elever/trainees blev i 2023 inviteret til race, øl og samvær med kollegaerne på Padborg Park.


Karvil mini messe
Løbende holder vi i Karvil Group en mini messe, hvor samarbejdspartnere/leverandører besøger os og fortæller mere om deres produkter, løsninger og svarer på spørgsmål, hvor vi til slut hygger med mad og drikke. 

"Det fedeste ved uddannelsen er, at man stort set er bilrådgiver fra dag et, og at man har rigtigt meget frihed under ansvar."

Mikkel David Hansen, Bilrådgiver trainee

Mikkel er 23 år og ansat som bilrådgiver hos vores afdeling i Rødekro. Hans rejse i bilbranchen startede i 2020, hvor han siden da har færdiggjort sin uddannelse. Passionen for mennesker og biler har Mikkel haft i mange år, og han var derfor ikke i tvivl om, at han ville være bilrådgiver - også kaldt bilsælger.

 

Drømmer du om at kickstarte din karriere inden for bilbranchen?

Vi har løbende behov for kvalificerede medarbejdere. Send en uopfordret ansøgning eller tag et kig på vores ledige stillinger.