Tilbehør og reservedele til din bil

Bredt udvalg af bil tilbehør

Hos Karvil Biler finder du et bredt udvalg af reservedele og ekstraudstyr til vores mange bilmodeller, således du altid har mulighed for at supplere med netop den detalje, der indfrier netop dine forventninger og behov. Vi kan ofte montere ekstraudstyret på et af vores værksteder, og vi er i besiddelse af det meste tilbehør, herunder eksempelvis:

  • Dæk og alufælge
  • Anhængertræk
  • Bundmåtter
  • Navigation
  • Bagagestænger

Originale reservedele til din bil

Originale dele er underlagt meget strenge krav af producenten af den pågældende bilmodel, og må aldrig sammenlignes med en alternativ reservedel, da der ikke er de samme strenge krav til alternative reservedele, som til de originale dele. Uanset hvilke reservedele du har brug for, er vort reservedelspersonale altid klar til at hjælpe dig og din bil.

Hurtig levering af reservedele

Vi bestræber os altid efter at have reservedele og tilbehør på lager, til de biler vi forhandler. Har vi ikke den ønskede reservedel hjemme, fremskaffer vi din reservedel så hurtigt som muligt.

Ønsker du at vide mere?

Ønsker du mere information om, hvordan vi kan hjælpe dig med at finde det helt rette reservedel eller tilbehør til din bil, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores veluddannede personale har mange års erfaring og kan derfor give dig den rette rådgivning, så du bliver godt kørende.

Kontakt -os

Citroën Webshop

Bestil originalt Citroën biltilbehør i vores Citroën webshop.

Vi samler på tilfredse kunder

Seneste nyheder

Black Friday tilbud
27. november 2019


CX-30 får 5 stjerner
14. november 2019


Ford 50 år på Vejlevej
12. november 2019


Forpremiere på ny Juke
6. november 2019


Citroën Golden Days
6. november 2019


Nyhedsbrev