Inster Linkimage 5

Mød den nye Hyundai INSTER

Elektrisk bybil med charme og rummelighed. 

Hyundai INSTER er det nyeste medlem af vores elektriske familie. Den er kompakt, alsidig, og forventes at sætte nye standarder indenfor både rækkevidde, teknologi og sikkerhed. 

Med en robust og kompakt SUV-profil, brede hjulkasser og LED-lygter ser den nye Hyundai INSTER charmerende ud, og der er ingen tvivl om, den kommer til at skille sig ud på de danske veje.

 

Teknologisk kabine


To 10,25" skærme giver kabinen et futuristisk udtryk. Den ene skærm er den digitale instrumentering, og den anden er en touchskærm, hvorfra f.eks. navigationen tilgås.

Alsidig og fleksibel


Kabinen kan tilpasses, så den matcher dine behov. Bagsæderne kan foldes ned i 50:50, og de kan rykkes frem eller tilbage for mere benplads eller for bedre plads i bagagerummet. Og så findes der 64 forskellige farver til stemningsbelysningen, så du kan skabe lige den stemning, du vil. 

Iøjnefaldende design

Det er svært at overse INSTER. Særligt pga. de unikke, runde forlygter og den robuste SUV-profil, der med sikkerhed vil påkalde sig opmærksomhed på vejene.   

5 års fabriksgaranti

Som alle andre Hyundai-modeller er INSTER fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet uden at skulle bekymre dig om din bil. Glæd dig over den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Se den nye INSTER 

Hyundai Inster 2025 01@2X 2
Inster Textpicker 6
Inster Textpicker 4 (1)
Inster Linkimage 1
Inster Textpicker 2 2
Inster Linkimage 5
Inster Topbanner

Tryghedsaftale til din fordel

Med en tryghedsaftale hos Karvil får du tryghed i bilbudgettet. Vi overtager ansvaret for at din bil serviceres efter producenternes forskrifter og udfører alle de planlagte service eftersyn og giver dig udvidet tryghed, også efter garantiudløb.