Hyundai i Fredericia, Odense og Svendborg

Hyundai i Odense SV blev overtaget af Karvil Biler i 2002, og er i dag en af landets førende Hyundai forhandlere. I 2016 overtog vi Hyundai forhandlingen i Svendborg og i 2017 i Fredericia. Du kan opleve hele Hyundai's særdeles omfattende produktprogram hos os og du er selvfølgelig altid velkommen til at komme ind og få en prøvetur.

Book en prøvetur i en Hyundai

Brug kontaktformularen her til at booke en prøvetur. Du kan opleve Hyundai i vores afdelinger i Odense SV, Fredericia og Svendborg.

Karvil Biler - Svendborg

Englandsvej 2
5700 Svendborg
E: svendborg@karvil.dk
T: 63 21 00 41

Seneste Hyundai nyheder

Hyundai modeller

Ingen bekymringer  - 5 års garanti

Som et topmoderne bilmærke står Hyundai for udvikling af innovative, stærke og veludstyrede biler til konkurrencedygtige priser og er desuden kendt for deres enestående 5 års garanti uden kilometerbegrænsning.

* Flg. elementer er ikke dækket af 5 års garanti: Dæk, fælge, 12 volts-batteri og originalt tilbehør er dækket af gældende købelov med 2 års garanti. Radio/navigation har 3 års garanti. Se yderligere betingelser i gældende garanthæfte på hyundai.dk/garanti

Garanti på batteripakke (højspændingsbatteri) - 8 års garanti

På vores el-, hybrid- og plug-in hybridbiler tilbyder vi yderligere hele 8 års garanti på batteripakken. Dog maksimalt 160.000 km. Dermed har du sikkerhed for, at selvom det er ny teknik, så har Hyundai testet og udviklet på disse batteripakker, således vi kan tilbyde denne fabriksgaranti. Udskiftning/reparation af højspændingsbatteriet kan ske hvis SOH (state of health) er under 70% (mere end 30% fald i batteriets kapacitet). SOH skal kontrolleres via Hyundai-diagnosetester.

* Udskiftning/reparation af højspændingsbatteriet kan ske hvis SOH (state of health) er under 70% (mere end 30% fald i batteriets kapacitet). SOH skal kontrolleres via Hyundai-diagnosetester.

”Hos Karvil Biler stiller vi store krav til vores service og kvalitet"

Nick Nordgren
Salgschef

Hyundai i Odense SV