17

Mød Hyundai IONIQ 5 N 

Hyundais første fuldelektriske N-model bringer performancebiler til et helt nyt niveau. IONIQ 5 N er ren, ufiltreret køreglæde, hvor der med op til 650 hk er skruet op på alle knapper. 

Kunne du tænke dig at høre mere? Kontakt din lokale Karvil Group.

Rækkevidde
448 kilometer

Hurtigladning
10-80% på 18 minutter

Fra kun
599.995 kr.

 

Smidig og knivskarp

IONIQ 5 N elsker hjørner og kurver. Og man mærker tydeligt på bilens firehjulstræk, at den udspringer af motorsporten.  

 

Sporty i hverdagen

IONIQ 5 N fortjener i den grad sit N. Den lyder som en performancebil skal lyde, og den føles, som en performancebil skal føles.

 

Skabt til banekørsel

Frigiv den ultimative sportsfornemmelse, når du trykker på N Grin Boost-knappen. 650 hk slippes løs og tager dig fra 0-100 km/t på kun 3,4 sekunder.

Elektrisk performance på et helt nyt niveau

IONIQ 5 N er Hyundais første fuldelektriske performancebil. Køreegenskaberne, kræfterne og udstyret sætter nye standarder for, hvad man kan forvente af en elektrisk performancebil. Som alle andre N-modeller er IONIQ 5 N skabt til både bane- og hverdagskørsel. 

21'' alufælge

4-hjulstræk

Komfort i høj klasse


Interiør

Selvom kabinen er inspireret af motorsporten, går Hyundai IONIQ 5 N bestemt ikke ned på komforten. Balancen mellem luksuriøs komfort og dedikeret præstation er delikat, og alt er designet med ét mål for øje: At gøre hver enkelt tur spændende.


N-sportssæder

N-sportssæderne er placeret lavt for at give den helt rigtige sportsfornemmelse. De fås i to forskellige kombinationer, stof og læder eller alcantara og læder, og de er udstyret med N-logo og lys.


N-læderrat

På det nydesignede N-læderrat er den røde N Grin Boost-knap og den blå Drive Mode-knap perfekt placeret for total kontrol. Under disse sidder to N-modus knapper, som gør det nemt at skifte til førerens fortrukne sammensætning af N-indstillinger. 

Hyundai IONIQ 5 N er kåret til
World Performance Car 2024

Elbilen IONIQ 5 N vinder ved dette års World Car Awards 2024. Dermed er det tredje år i træk, at Hyundai vinder ved World Car Awards.

5 års garanti uden kilometerbegrænsning

Som alle andre Hyundai-modeller er IONIQ 5 N fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og Hyundai står inde for denne kvalitet med 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet uden at skulle bekymre dig om din bil. Glæd dig over den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Priser og udstyr

Hyundai IONIQ 5 N kommer i forskellige farver og udstyrsvarianter.

Tryghedsaftale til din fordel

Med en tryghedsaftale hos Karvil får du tryghed i bilbudgettet. Vi overtager ansvaret for at din bil serviceres efter producenternes forskrifter og udfører alle de planlagte service eftersyn og giver dig udvidet tryghed, også efter garantiudløb.

Vi hjælper dig med en ladeløsning

Hos Karvil Group ønsker vi at gøre processen for et bilkøb så nemt som muligt. Derfor tilbyder vi, i samarbejde med Clever, flere ladeløsninger til dig og din Plug-in Hybrid bil eller elbil.

Vi glæder os til at hjælpe dig.