Nissan Vans Banner

Nissan varebiler

Med Nissans alsidige udvalg af varevogne er du sikker på at finde den bedste løsning til din virksomheds behov og ønsker hos Karvil. Nissans lave ejeromkostninger og innovative teknologier er standard i serien - uanset om du vælger en kompakt varebil eller en fuldelektrisk Townstar. 

Kontakt vores dygtige erhvervskonsulenter og få et uforpligtende tilbud.

Kampagne på Nissan erhvervsbiler

Hør Mikkel fortælle mere om Nissan Interstar og Primastar. Vi har flere modeller på lager til omgående levering - og til en super skarp pris. 

Modeller

Townstar

Den helt nye, elektriske Nissan Townstar er den ideelle elektriske varebil til enhver forretning. Når du skifter til 100% elektrisk kørsel, følger lave driftsomkostninger, høj effektivitet og overraskende ydeevne med som standard.

Primastar

Robust, rummelig og på din side. Ny Nissan PRIMASTAR har en vifte af smarte hjælpefunktioner for sikrere, nemmere og sjovere kørsel i hverdagen, og så er den praktisk og har plads til at håndtere enhver opgave.

Interstar

Den største varevogn i Nissans sortiment og en af dem, der har flest muligheder for tilpasning til dine specifikke behov. Den nye Nissan Interstar er varevognen til alle opgaver. Den findes med for- eller baghjulstræk og byder på en bred vifte af tilpasningsmuligheder.

Nissan LCV 5 års fabriksgaranti

Alle Nissans små varevogne* er dækket af en standard, tvær-europæisk fabriksgaranti på fem år. Det er meget mere end en standardgaranti.

Læs mere og se betingelser her.

Garantien dækker:

  • 5 år eller 160.000 km med kofanger til kofanger beskyttelse
  • 5 års lakgaranti – dækker lakerede karrosseridele
  • 5 ås garanti på originale dele & tilbehør fra NISSAN
  • 5 års vejhjælp – dækker havari, uheld og hændelser, der ikke er omfattet af garantien, som f.eks. punkteringer, tabte nøgler eller brug af forkert brændstof.
  • 12 års gennemtæringsgaranti på NAVARA
  • Kan overdrages ubeskåret

Kontakt vores Nissan erhvervsteam

Oplev hele modelprogrammet hos Karvil - Nissan i Odense SV og Middelfart eller kontakt os og få en uforpligtende aftale om et møde om netop dine ønsker.

Mikkel Christesen

Erhvervsrådgiver

21 57 09 50

Brian Mikkelsen

Erhvervsrådgiver

30 51 40 71