Bayon Banner (1)

Mød Hyundai BAYON

BAYON er ikke en SUV som andre. Den er kompakt og har alligevel utrolig højt til loftet. Det er en moderne SUV, som har tænkt alle hverdagens små udfordringer med ind. Stilen er frisk, rummeligheden er i top og teknologien smart. Og oveni det får du sikkerhed i topklasse og muligheder for at være virkelig godt forbundet.

5 års fabriksgaranti

Som alle andre Hyundai-modeller er BAYON fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet, uden at skulle bekymre dig om din bil. Glæd dig over den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Interiør

Målet med BAYON har været at skabe en kompakt SUV med overraskende meget plads. Resultatet er ikke bare en rummelig og alsidig bil. Det er også blevet til en bil med smarte detaljer og et moderne look inspireret af naturens egne former – fra dørene og instrumentbordet til sæderne og det stemningsfulde LED-lys i kabinen.

10,25'' digital instrumentering

Den digitale instrumentering 10.25” viser dig de mest essentielle informationer om bilen. Og du kan tilpasse instrumenteringen til dine præferencer.

Priser, udstyr og tilbehør

Book en prøvetur