Hyundai I30 2020 1024 48

Mød Hyundai i30

Den populære Hyundai i30 er en sporty og rummelig bil, hvor der er fokus på sikkerhed og komfort. Som standard er bilen fyldt med sikkerhedsudstyr, så du trygt kan tage hele familien med på køretur. Også komfort er en vigtig del af bilens egenskaber. Hyundai i30 går ikke på kompromis med stil, og det tidløse design skinner igennem helt ned til selv de mindste detaljer.

Hyundai i30 fås både som 5-dørs og stationcar.

5 års fabriksgaranti

Som på  alle andre Hyundai-modeller giver Hyundai 5 års fabriksgaranti på bilen - helt uden kilometerbegrænsning, så du ikke skal bekymre dig om din bil. Med ro i sindet får du en af branchens bedste garantier helt standard.

Interiør

Hop ind i kabinen på i30 5-dørs og oplev en udsøgt atmosfære med usædvanlig høj komfort og materialer af høj kvalitet.

Connectivity

Hyundai i30 er kompatibel med Apple CarPlayTM og Android AutoTM, som kan tilgås trådløst via bilens 8" touchskærm.

i30 N-Line

Tag din i30 til næste niveau med iøjnefaldende designelementer og mere dynamiske køreture inspireret af den højtydende i30 N. Få en gennemgang af i30 N Line og de mange unikke detaljer, den tilbyder.

Priser og udstyr

Hyundai i30 kommer i forskellige farver, størrelser og udstyrsvarianter.

Tryghedsaftale til din fordel

Med en tryghedsaftale hos Karvil får du tryghed i bilbudgettet. Vi overtager ansvaret for at din bil serviceres efter producenternes forskrifter og udfører alle de planlagte service eftersyn og giver dig udvidet tryghed, også efter garantiudløb.

Book en prøvetur