100% elektrisk IONIQ 5, 100% banebrydende

Fremtidens elektriske mobilitet er her nu. Med IONIQ 5 er fremtidens mobilitet ikke længere noget, vi venter på, men en realitet. Den kompromisløse elbil er med til at give dig friheden til at vælge, hvilket aftryk du sætter på verden.

Car of the Year 2021

Hyundai IONIQ 5 har vundet hele fire priser ved New Car Awards 2021 afholdt af det engelske bilmagasin, Auto Express.

  • Car of the Year
  • Mid-Size Company Car
  • Premium Electric Car
  • Design Award, som tildeles på baggrund af stemmer givet af Auto Express’ læsere.

Velkommen til en helt ny verden af performance!

Afhængig af variant skruer den banebrydende elektriske Hyundai IONIQ 5 op for køreglæden med en helt utrolig sportsvogns-acceleration fra 0-100 km/t på kun 5.2 sek.

800 volt-teknologi

Hyundai IONIQ 5 er en af de første biler i verden, der giver mulighed for at lade med 800 volt. Det er kompakt og effektivt, og så gør det opladningen lynhurtig og endnu mere sikker.

1/1

Mere plads. Mere komfort

Hyundai IONIQ 5 har en akselafstand på hele tre meter. Det gør den uhørt rummelig. Kombineret med et helt fladt gulv giver det mulighed for at skabe en kabine med nye, smarte funktioner, så du og dine passagerer altid kan være på vej i gode og behagelige omgivelser.

Bagagerummet i Hyundai IONIQ 5 måler 1.016 mm i dybden og 1.041 mm i bredden og 809 mm i højden. Derudover er åbningsbredden hele 1.036 mm, så der er rigeligt med plads.

Lang rækkevidde

IONIQ 5 er skabt til at få dig langt omkring uden bekymringer. Det store batteri på 72.6 kWt sikrer dig en rækkevidde på op til 481 km på en enkelt opladning..

Lynhurtig opladning

Udstyret med et batteri på 800 volt oplader IONIQ 5 lynhurtigt. Den er i stand til at lade op til 80% på ca. 18 minutter. 100 km ekstra tager ca. 5 minutter. Det kan ingen andre elbiler i segmentet gøre den efter.

Ladet med seriøse kræfter

Er der store haveprojekter? Eller skal der flyttes noget tungt? Intet problem! IONIQ 5 er ladet med usædvanlige kræfter. Det betyder, at varianten med den store batteripakke må trække helt op til 1.600 kg.

Book en prøvetur i en Hyundai IONIQ 5

Brug kontaktformularen her til at booke en prøvetur. Du kan vælge imellem vores Hyundai afdelinger i: 

Karvil Biler - Svendborg

Englandsvej 2
5700 Svendborg
E: svendborg@karvil.dk
T: 63 21 00 41