Ioniq 5 Sikkerhed Topbanner

Mød IONIQ 5

IONIQ 5 er en banebrydende elbil. Den kan lade batteriet op til 80% på bare 18 minutter. Læg dertil en lang rækkevidde. Samtidig er den rummelig som få og ladet med udstyr og et utal af innovative features, der gør det både mere sikkert og underholdende at komme afsted i hverdagen. Og med et futuristisk design og et imponerende niveau af banebrydende teknologier er IONIQ 5 som skabt til at tage dig skridtet videre.

Rækkevidde

IONIQ 5 er skabt til at få dig langt omkring uden bekymringer. Det store batteri på 77.4 kWh sikrer dig en rækkevidde på op til 507 km på en enkelt opladning.

Lynhurtig opladning

Udstyret med et batteri på 800 volt oplader IONIQ 5 lynhurtigt. Den er i stand til at lade op til 80% på ned til 18 minutter. 100 km ekstra kan tage ned til 5 minutter. 

Interiør

Der er brugt naturmaterialer og naturinspirerede farver overalt i IONIQ 5, f.eks. sæder, paneler, dørbeklædning, gulv og armlæn. Dette ved at genbruge PET-plastflasker, plantebaserede plastgarner og naturlige uldgarner. Råmaterialer, der er udvundet fra sukkerrør, bruges i loftbeklædning, forlygter, gulvbetræk og sædebetræk – en løsning, der er både genanvendelig og smuk.

5 års fabriksgaranti

Som alle andre Hyundai-modeller er IONIQ 5 fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet, uden at skulle bekymre dig om din bil. Glæd dig over den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Priser og udstyr

Hyundai IONIQ 5 kommer i forskellige farver, batteristørrelser og udstyrsvarianter.

Tryghedsaftale til din fordel

Med en tryghedsaftale hos Karvil får du tryghed i bilbudgettet. Vi overtager ansvaret for at din bil serviceres efter producenternes forskrifter og udfører alle de planlagte service eftersyn og giver dig udvidet tryghed, også efter garantiudløb.

Vi hjælper dig med en ladeløsning

Hos Karvil Group ønsker vi at gøre processen for et bilkøb så nemt som muligt. Derfor tilbyder vi, i samarbejde med Clever, flere ladeløsninger til dig og din Plug-in Hybrid bil eller elbil.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Book en prøvetur