Glæd dig til IONIQ 6

Mens vi venter...

Se eller gense verdenspremieren

Elbilen med den strømlinede æstetik og funktionelle effektivitet er skabt under designtemaet: Ethical Uniqueness.

Book en prøvetur i en Hyundai IONIQ 5

Brug kontaktformularen her til at booke en prøvetur. Du kan vælge imellem vores Hyundai afdelinger i: 

Karvil Biler - Svendborg

Englandsvej 2
5700 Svendborg
E: svendborg@karvil.dk
T: 63 21 00 41

Designet med omtanke

IONIQ 6 er en elbil, der er designet med tanke på dig, der skal køre i bilen. Bilens unikke design sætter nye standarder for elbiler samtidig med, at den er funktionel og skabt til at give dig køreglæde hver dag.

Årets Bil i Danmark

  • Årets Bil i Danmark 2022
  • Innovationsprisen

Auto Awards

  • Årets miljøbil
  • Årets teknologiske frontløber

Auto Express

  • Car of the Year 2021
  • Mid-Size Company Car
  • Premium Electric
  • Car Design Award

Velkommen til en helt ny verden af performance!

Afhængig af variant skruer den banebrydende elektriske Hyundai IONIQ 5 op for køreglæden med en helt utrolig sportsvogns-acceleration fra 0-100 km/t på kun 5.2 sek.

800 volt-teknologi

Hyundai IONIQ 5 er en af de første biler i verden, der giver mulighed for at lade med 800 volt. Det er kompakt og effektivt, og så gør det opladningen lynhurtig og endnu mere sikker.

Ioniq 5 Lade Ude
Ioniq5design (1)
Connectivity Opdatering
Ioniq 5 230Volt
Ioniq 5 Bagagerum

Mere plads. Mere komfort

Hyundai IONIQ 5 har en akselafstand på hele tre meter. Det gør den uhørt rummelig. Kombineret med et helt fladt gulv giver det mulighed for at skabe en kabine med nye, smarte funktioner, så du og dine passagerer altid kan være på vej i gode og behagelige omgivelser.

Bagagerummet i Hyundai IONIQ 5 måler 1.016 mm i dybden og 1.041 mm i bredden og 809 mm i højden. Derudover er åbningsbredden hele 1.036 mm, så der er rigeligt med plads.

Lang rækkevidde

IONIQ 5 er skabt til at få dig langt omkring uden bekymringer. Det store batteri på 77.4 kWt sikrer dig en rækkevidde på op til 507 km på en enkelt opladning.

Lynhurtig opladning

Udstyret med et batteri på 800 volt oplader IONIQ 5 lynhurtigt. Den er i stand til at lade op til 80% på ca. 18 minutter. 100 km ekstra tager ca. 5 minutter. Det kan ingen andre elbiler i segmentet gøre den efter.

Ladet med seriøse kræfter

Er der store haveprojekter? Eller skal der flyttes noget tungt? Intet problem! IONIQ 5 er ladet med usædvanlige kræfter. Det betyder, at varianten med den store batteripakke må trække helt op til 1.600 kg.

Få tryghed med Hyundai

Enestående garanti

Som alle andre Hyundai-modeller er den helt nye IONIQ 5 fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet, uden at skulle bekymre dig om din bil. Glæd dig over den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

8 års batterigaranti

IONIQ 5's batteri kommer med en garanti på 8 år/160.000 km (hvad der måtte indtræffe først). Udskiftning/reparation af højspændings-batteriet kan ske, hvis SOH (state of health) er under 70%. 

Vejhjælp i Danmark og Europa

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Overholder du bilens serviceintervaller, og får du din bil serviceret på et autoriseret Hyundai-værksted, så har du endda mulighed for at opretholde vejhjælpsordningen i hele bilens levetid.

Vinge-inspireret bagspoiler

Den ellipseformede, vinge-inspirerede bagspoiler er skabt med glaslignende, gennemsigtige materialer, der fremhæver det helt unikke LED signatur-lys.

Parametriske pixels

Over 700 parametriske pixels er fordelt på bl.a. forlygter, baglygter, sensorer, udluftningsspjæld og midterkonsolindikator.

Pixel-lys

De 4-punkts interaktive pixel-lys på rattet gør kommunikationen mellem fører og bil nem.

Fordør

Alle knapper er fjernet fra fordøren for at give mere opbevaringsplads og mere mental frihed.