IONIQ6 (1)

Mød Hyundai IONIQ 6

IONIQ 6 er en elektrisk sedan, som med sit aerodynamiske design opnår en rækkevidde på helt op til 614 km. Med sit innovative 800V batterisystem, kan det store 77,4 kWt batteri lade 351 km på ned til 15 min. i en lynlader. Det er ikke for sjov, at den er udnævnt som Årets Bil i Verden 2023.

614 km

Lang rækkevidde

Kombinationen mellem vores banebrydende elbilsteknologi og IONIQ 6’s ultra-lave luftmodstandskoefficient på blot 0,21 giver en resulterende rækkevidde på op til 614 km for det store 77.4 kWh batteri.

15 min

Ultrahurtig opladning

Det innovative 800V batterisystem leverer nogle af de hurtigste ladetider muligt i dag. Tilføj 351 km rækkevidde på ned til 15 minutter. 

5.1 sek

Lynhurtig acceleration

Vælger du det store 77.4 kWh batteri og firehjulstræk, så accelererer IONIQ 6 fra 0 til 100 km/t på 5.1 sekunder. Det kan mærkes alle de rigtige steder.

Mere end bare en kabine

Det er som at træde ind i et IONIQ 6-univers. For kabinen er skabt så den matcher bilens fremtoning og giver maksimal komfort og rummelighed.

Sammensæt udtrykket i kabinen

Vælg mellem seks farvetemaer og skab den stemning, du ønsker. Eller vælg mellem 64 forskellige farver og skab dit eget tema. Du kan endda få farverne til at skifte alt efter, hvor hurtigt bilen kører. 

Årets bil i verden 2023

Hyundai har de seneste år været kendte for at have en lang række prisvidende biler. I 2022 vand IONIQ 5 World Car of The Year 2022. I år er ingen undtagelse, hvor IONIQ 6 er kåret som årets bil i verden.

Den sikreste store familiebil i 2022

Det kendte testinstitut Euro NCAP har tildelt IONIQ 6 fem stjerner i deres crash test. Og bilen er tilmed udnævnt som "Best in Class" i kategorien store familiebiler. Den er altså den sikreste store familiebil, som er testet i 2022.

Priser og udstyr

Hyundai IONIQ 6 fås i forskellige farver og udstyrsvarianter samt med forskellige batterier.

Tryghedsaftale til din fordel

Med en tryghedsaftale hos Karvil får du tryghed i bilbudgettet. Vi overtager ansvaret for at din bil serviceres efter producenternes forskrifter og udfører alle de planlagte service eftersyn og giver dig udvidet tryghed, også efter garantiudløb.

Vi hjælper dig med en ladeløsning

Hos Karvil Group ønsker vi at gøre processen for et bilkøb så nemt som muligt. Derfor tilbyder vi, i samarbejde med Clever, flere ladeløsninger til dig og din Plug-in Hybrid bil eller elbil.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Book prøvetur