Kona 2023 2 Web

En drivlinje til ethvert behov

Den nye KONA-familie får 3 medlemmer: KONA, KONA Hybrid og KONA Electric. De tre modeller har alle et futuristisk formsprog, men fås hver især med unikke detaljer og styling.

 

Dynamisk udenpå og indeni

De nye KONA-modeller er blevet mere kække at se på. Både linjerne, formerne og detaljerne giver et samlet formsprog, der signalerer, at her har vi med en robust SUV at gøre. Og den positive oplevelse fortsætter inde i kabinen. Interiøret er nemlig indrettet, så det giver mest muligt komfort og bekvemmelighed for både fører og passagerer. Og så er der størrelsen. Den er blevet 14,5 cm længere end den forrige generations KONA Electric, den er 2,5 cm bredere og akselafstanden er øget med hele 6 cm. Alt sammen for at gøre de nye KONA-varianter mere rummelige.

Rummelig og fyldt med komfort

Interiøret er designet til at opfylde praktiske behov uden at gå på kompromis med komforten. Det flydende, horisontale instrumentbræt fremhæver KONAs slanke, men brede interiør. Det giver en rummelig kabine for både fører og passagerer.

5 års garanti uden kilometerbegrænsning

Som alle andre Hyundai-modeller er KONA fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet, uden at skulle bekymre dig om din bil. Glæd dig over den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Digital verdenspræmiere

Priser og udstyr

Hyundai KONA kommer i forskellige farver, motor/batteristørrelser og udstyrsvarianter.

 

Tryghedsaftale til din fordel

Med en tryghedsaftale hos Karvil får du tryghed i bilbudgettet. Vi overtager ansvaret for at din bil serviceres efter producenternes forskrifter og udfører alle de planlagte service eftersyn og giver dig udvidet tryghed, også efter garantiudløb.

Book en prøvetur