2020 MX 30 EU LHD Job1 C005 BRD Ext FQ

Mød Mazdas elbil MX-30

Mazda MX-30 dækker aktive bilisters og familiers daglige behov. Moderne design møder ubesværet stil med freestyle-døre og et rummeligt, stilfuldt interiør. Glæd dig til at opleve Mazdas unikke køreegenskaber i denne Crossover SUV med intelligent e-Skyactiv elektrisk motorteknologi.

8 års batterigaranti

Mazda MX-30 leverer en elektrisk køreoplevelse med langsigtet pålidelighed. En batterigaranti, som gælder 8 år eller 160.000 km, viser, at vi hos Mazda er sikre på kvaliteten af vores EV-batterier.

Interiør

Interiøret i den nye Mazda MX-30 er et sted, hvor man oplever fællesskab. Uanset om du kører alene eller med passagerer, giver de lækre materialer i høj kvalitet og det rummelige design ideelle omgivelser, hvor man kan fokusere på det, der virkelig betyder noget.

Japansk håndværk

Mazda MX-30 er inspireret af Jinba Ittai-ånden. Den specielt designede elektriske G-Vectoring Control Plus leverer præcis og kvik styring, mens vægtfordelingen på næsten 50/50 sikrer solidt vejgreb gennem kurverne.

Tryghedsaftale til din fordel

Med en tryghedsaftale hos Karvil får du tryghed i bilbudgettet. Vi overtager ansvaret for at din bil serviceres efter producenternes forskrifter og udfører alle de planlagte service eftersyn og giver dig udvidet tryghed, også efter garantiudløb.

Vi hjælper dig med en ladeløsning

Hos Karvil Group ønsker vi at gøre processen for et bilkøb så nemt som muligt. Derfor tilbyder vi, i samarbejde med Clever, flere ladeløsninger til dig og din Plug-in Hybrid bil eller elbil.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Book en prøvetur