22MY MR LHD MV City Copy C8muu0

Mød Space Star

Ydersiden af ​Mitsubishi Space Star signalerer moderne mikrobil, med et raffineret design og en aerodynamisk profil, der ikke kun skaber et sporty indtryk, men også giver et indtryk af en stor bil. Hvilket den også er, med en højde på 151 cm, en længde på 385 cm og plads til hele fem personer, hvilket er bemærkelsværdig i mikro segmentet.

Interiør

Interiøret i Mitsubishi Space Star er fyldt med elegant design, gennemtænkte farve- og materialevalg og komfortable sæder af højeste kvalitet. Alt for at gøre din rejse så behagelig som muligt.

Teknik

Mitsubishi Space Star er udstyret med smarte, tekniske løsninger, der gør anvendelsen af Space Star nemmere for dig og dine passagerer.


Smartphone Link Touchskærm

Med Smartphone Link Display kan du integrere din smartphone med din 7″ skærm touchskærm og gøre din rejse forbundet, så du altid kan nyde din smartphones funktioner.


Bakkamera

Mitsubishi Space Star tilbyder et farvekamera, der letter parkering og skjult udsyn bagud. Ved hjælp af ledelinjer i kameraet kan du få et klart billede af, hvor din bil befinder sig i forhold til omgivelserne.


USB-indgang

USB-indgangen er smart placeret på instrumentbrættet for at lette brugen af ​​både fører og passager.

Priser og udstyr

Mitsubishi Space Star fås i forskellige farver og udstyrsvarianter.

Tryghedsaftale til din fordel

Med en tryghedsaftale hos Karvil får du tryghed i bilbudgettet. Vi overtager ansvaret for at din bil serviceres efter producenternes forskrifter og udfører alle de planlagte service eftersyn og giver dig udvidet tryghed, også efter garantiudløb.

Book en prøvetur