V9693

Mød Hyundai i20 facelift

Hyundai i20 sætter nye standarder for, hvor stor køreglæde og komfort, du kan finde i en kompakt bil. Den perfekte lille ledsager til dig, der vil nyde hverdagens små og travle øjeblikke – uden at gå på kompromis med store features.

5 års fabriksgaranti

Som på  alle andre Hyundai-modeller giver Hyundai 5 års fabriksgaranti på bilen - helt uden kilometerbegrænsning, så du ikke skal bekymre dig om din bil. Med ro i sindet får du en af branchens bedste garantier helt standard.

Interiør

Kabinen i i20 er skabt med fremtiden for øje. Den indeholder en bred vifte af innovative løsninger, der skaber en stilren og nutidig atmosfære. Læn dig tilbage i stofsæder af høj kvalitet, som giver maksimal komfort på enhver køretur.

Stor skærm

Via den 8” store touchskærm kan du spejle din smartphones indhold op på skærmen. Det er også fra skærmen du styrer Apple CarPlayTM eller Android AutoTM.

Nyt design

Sporty og elegant. Hyundai i20 har fået opdateret sit design, som bl.a. indebærer et nyt mønster i gitteret i kølergrillen.

Priser og udstyr

Hyundai i20 facelift kommer i forskellige farver, motorstørrelser og udstyrsvarianter.

Tryghedsaftale til din fordel

Med en tryghedsaftale hos Karvil får du tryghed i bilbudgettet. Vi overtager ansvaret for at din bil serviceres efter producenternes forskrifter og udfører alle de planlagte service eftersyn og giver dig udvidet tryghed, også efter garantiudløb.

Book en prøvetur