Santafe Phev Topbanner Design

Mød SANTA FE Plug-in Hybrid

SANTA FE Plug-in Hybrid er Hyundais største og mest luksuriøse SUV med plads til 7 personer. Den leverer en kombineret ydelse på 265 hk, gør det nemt at få det bedste af to verdener. Vil du udelukkende køre elektrisk, kræver det blot et enkelt tryk på en knap, og når den elektriske rækkevidde er opbrugt, kan du fortsætte på benzinmotoren - og slutte bilen til en ladestation, når du når frem hertil. Det er enkelt.

 

7 sæder

Med Hyundai SANTA FE er der plads til hele familien. Bilen har nemlig en 3. sædderække, så du nemt og hurtigt kan få 2 ekstra personer med i bilen.

 

Rækkevidde

Hyundai SANTA FE kan køre på både benzin og strøm. Faktisk kan bilen køre helt op til 58 kilometer på ren strøm. 

 

Apple CarPlay/Android Auto

SANTA FE Plug-in Hybrid er kompatibel med Apple CarPlay™ og Android Auto™ (ikke trådløs).

5 års fabriksgaranti

Som alle andre Hyundai-modeller er SANTA FE Plug-in Hybrid fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet uden at skulle bekymre dig om din bil. Glæd dig over den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Priser og udstyr

Hyundai Santa Fe kommer i forskellige farver og udstyrsvarianter.

Tryghedsaftale til din fordel

Med en tryghedsaftale hos Karvil får du tryghed i bilbudgettet. Vi overtager ansvaret for at din bil serviceres efter producenternes forskrifter og udfører alle de planlagte service eftersyn og giver dig udvidet tryghed, også efter garantiudløb.

Vi hjælper dig med en ladeløsning

Hos Karvil Group ønsker vi at gøre processen for et bilkøb så nemt som muligt. Derfor tilbyder vi, i samarbejde med Clever, flere ladeløsninger til dig og din Plug-in Hybrid bil eller elbil.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Book en prøvetur