5 (1)

Spar 25.000 kr. på Hyundai Tucson

Lige nu og resten af året kan du spare hele 25.000 kr. på den populære SUV, Hyundai Tucson Plug-in Hybrid.

Vi har et begrænset antal biler på lager og biler på vej hjem. Tilbuddet gælder så længe lager haves, som både købes og indregistreres inden d. 31/12-23.

Afgiften stiger pr. 1/1-2024

Hvis du køber og får en Tucson indregistreret i år, undgår du samtidig den kommende afgiftsstigning på 16.000 kr., som kommer i 2024.

Årets flotteste SUV 2022

Hyundai Tucson blev kåret som årets flotteste SUV/Crossover i 2022.  Med dens dynamiske og hårdt optrukne linjer sætter Tucson nye standarder for skarpt og moderne SUV-design.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Udfyld formularen nedenfor, og vores bilrådgivere vil kontakte dig hurtigst muligt. 

Mød Hyundai Tucson


Årets flotteste SUV 2022

Hyundai Tucson er en populær Plug-in Hybridbil med masser af plads, god komfort og ikke mindst flotte design, der gav den prisen som Årets flotteste SUV 2022. 


Interiør

Hyundai Tucson Plug-in Hybrid går all-in på komfort, bekvemmelighed og smarte detaljer. F.eks. er det muligt at folde bagsæderne ned via en kontakt i bagagerummet. Du kan nyde varme i sæderne, uanset om du sider foran eller bagi, og du kommer helt sikkert også til at sætte pris på muligheden for 3-zonet klimaanlæg (afhængig af variant).

Tryghedsaftale til din fordel

Med en tryghedsaftale hos Karvil får du tryghed i bilbudgettet. Vi overtager ansvaret for at din bil serviceres efter producenternes forskrifter og udfører alle de planlagte service eftersyn og giver dig udvidet tryghed, også efter garantiudløb.

Vi hjælper dig med en ladeløsning

Hos Karvil Group ønsker vi at gøre processen for et bilkøb så nemt som muligt. Derfor tilbyder vi, i samarbejde med Clever, flere ladeløsninger til dig og din Plug-in Hybrid bil eller elbil.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Book en prøvetur