Highlight 3 Landscape@2X

Mød EV9

Du vil opleve det bedste fra begge verdener med den nye Kia EV9. En robust offroad-bil med stærkt nærvær. En adræt elbil, som er perfekt til bykørsel. EV9 er inspireret af naturen og modernitet, og den tiltrækker sig opmærksomhed med dristig geometri og karakteristiske linjer. Fra forrest til bagest tilfører iøjnefaldende designfeatures et ekstra touch til bilens unikke udtryk og selvsikkerhed. Både på vejen og væk fra vejen. 

Moderne interiør

Kia EV9 byder på et nyt og moderne tredobbelt panoramadisplay. Du får adgang til alt det vigtige lige der, hvor du skal bruge det. Et langt, let og minimalistisk instrumentpanel med et tydeligt interface viser informationer via den 12,3" supervision-instrumentenhed, et 5,3" centralt display og et 12,3" touchdisplay til infotainmentsystemet. 

Performance

Kia EV9 kommer med et 99,8 kWh batteri, der yder 203 hestekræfter og giver en rækkevidde på op til 563 kilometer (WLTP). Ønsker du 4-hjulstræk fås EV9 med 384 hestekræfter og en rækkevidde på op til 505 kilometer (WLTP).

EV9 kan hurtiglade op til 249 kilometer på bare 15 minutter. 

Garanti

Med 7 års garanti / 150.000 kilometer kan du trygt eje en Kia – helt uden bekymringer.

Priser og udstyr

Kia EV9 kommer både som baghjulstræk og 4-hjulstræk samt i forskellige farver og udstyrsvarianter. 

Tryghedsaftale til din fordel

Med en tryghedsaftale hos Karvil får du tryghed i bilbudgettet. Vi overtager ansvaret for at din bil serviceres efter producenternes forskrifter og udfører alle de planlagte service eftersyn og giver dig udvidet tryghed, også efter garantiudløb.

Vi hjælper dig med en ladeløsning

Hos Karvil Group ønsker vi at gøre processen for et bilkøb så nemt som muligt. Derfor tilbyder vi, i samarbejde med Clever, flere ladeløsninger til dig og din Plug-in Hybrid bil eller elbil.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Book en prøvetur