Vinder KPMG Women Irish Cup

Karvil støtter sportens lokale stjerner

Hos Karvil Group er vi mere end stolt sponsor af sportens stjerner. Vi ønsker at bidrage til at opfylde drømmen om at konkurrere på højeste niveau hos atleter i vores lokalsamfund - uanset sportsgren. Læs mere om vores samarbejder nedenfor. 

Jonathan Pedersen - Triatlet

Jonathan Pedersen er en fynsk triatlet, der til dagligt arbejder i Forsvaret som Sergent. Ved siden af jobbet som sergent, er Jonathan under uddannelse som officer, hvor han de kommende 2 år, skal gå i skole i København.

"Min Triathlon karrierer startede efter tid i gymnasiet. Som ung spillede jeg meget fodbold, men fik en baglårsskade som gjorde, at jeg ikke kunne holde til de temposkift, der hele tiden er i boldspil. Jeg blev derefter grebet af løb og sidenhen blev cykling og svømning bygget på, så jeg til sidst blev bidt af Triathlon sporten."

"Karvil Group har været en stor sponsor for mig i dette års (2023) Triathlon sæson. Jeg har sat stor pris på den hjælp, som Karvil har valgt at bidrage med, for at mit år har kunne gå op i en højere enhed.
Hjælpen har været med til at bidrage til, at jeg har haft økonomisk hjælp til at kunne rejse ud i verden og køre konkurrencer. Den har ligeledes været med til at jeg har kunne holde lidt mere fri fra arbejde, for at få alt træning i hus. Alle disse små ting har været med til at holde mig i topform, været med til at undgå skader og ikke mindst været med til at jeg i sidste ende har kunne præstere godt og vist mig selv og Karvil frem på min konkurrence dragt."

Maj 2023
Ironman 70.3 Mallorca

5. plads 18-24 år (146 deltagere)
46. plads blandt alle (2.246 deltagere)


Juli 2023
Ironman Frankfurt EM

6. plads 18-24 (87 deltagere)
45. plads blandt alle (2.087 deltagere)
Sikrede kvalifikation til VM

September 2023 - Ironman World Championship Nice

Tilføj En Overskrift

Dansk militær mester triatlon 2024

Jonathan fik førstepladsen til årets triatlon for militæret, der bestod af 650 meters svømning, 30 kilometers cykling og ikke mindst 7 kilometers løb. Q&A

" I en normal uge træner jeg ca. 18 - 20 timer."

Hvordan er det at være triatlet? Det giver Jonathan Pedersen her et indblik i. 


Smilla Sønderby - Golfspiller

Smilla er opvokset nær den lokale golfklub i Fredericia og har spillet golf, siden hun var 4 år. 

"Min vision som professionel golfspiller er, at fordybe mig og gøre mit absolut bedste i  hverdagen. Dette betyder at jeg vil kunne slå de bedste slag muligt, under pres, som skal føre til store oplevelser og følelser. Jeg håber at jeg kan være med til at inspirere andre til, at turde bruge deres dyrebare tid på at fordybe sig i de ting de virkelig brænder for.

Jeg har igennem mit arbejde med landsholdet, siden jeg var 16 år, været afklaret med hvilke værdier, jeg står for og vil repræsentere som golfspiller og som menneske.

Jeg forsøger at efterleve disse 4 værdier i alt jeg foretager mig:

  • Nærværende
  • Ærlig
  • Modig
  • Struktureret

Netop disse værdier hjælper mig til at være tro mod hvem jeg er som menneske samtidig med, jeg tør være åben og sårbar, for at kunne udvikle både mine menneskelige kvaliteter og mine golf-skills hele tiden."

Design Uden Navn (17)

En træningsdag med Smilla Sønderby

Hvordan træner en professionel golfspiller? Se hvordan en typisk træningsdag for Smilla ser ud i videoen.

Lokale sejlklubber - Svendborg

"Sejlsport Sydfyn er et samarbejde mellem de sydfynske sejlklubber fra Oure i vest, Rantsausminde i øst, og Thurø og Troense i syd. Samarbejdet har til formål at støtte og udvikle unge sejlertalenter samt opbygge fællesskabet, der motiverer de unge til at fortsætte deres sportslige engagement. Vi tror på styrken i fællesskabet og dedikerer os til at skabe muligheder for vækst og præstation inden for sejlsporten."

"Samarbejdet med Karvil har været afgørende for, at de unge har kunnet træne flere gange om ugen. Da busserne ikke kører fra klubben sent om aftenen eller i weekenden, har den stillede bil gjort transporten til træning og stævner mulig. Den har også styrket vores samlede evne til at støtte de unge sejlertalenter. Karvils engagement og støtte er afgørende for vores succes."

 

Sæsonen 2023
Danmarksmesterskaberne

"Denne sæson har været vores bedste hidtil. Vores tilknytning til Team Karvil har resulteret i en fordobling af antallet af unge sejlere i aldersgruppen 14-25! Disse unge talenter har opnået en imponerende 7. plads ved Europamesterskaberne ud af over 70 deltagende både. Til DM sikrede de sig både sølv og bronze, lige i hælene på guldmedaljen! Alt dette er beviser på, hvordan samarbejdet har bidraget til vores succes og udviklingen af sejltalenterne."

Team Rynkeby

​Vi er stolte over at støtte Team Rynkeby, der i sommeren 2023 samlede penge ind til børnecancerfonden og børnelungefonden.

Vi havde æren af at stille en helt ny Nissan Qashqai til rådighed - selvfølgelig med en masse Team Rynkeby reklame på, så de ikke gik ubemærket hen på vej mod Frankrigs hovedstad. 

 

 

 

Vi sponsorerer også