Opel Corsa E Exterior Driving 4X3 Cosol22 E01 033

Mød Corsa Electric

Den populære Corsa Electric er spækket med funktioner designet til at øge sikkerheden, bekvemmeligheden og komforten.

Lang rækkevidde

Corsa Electric har en rækkevidde på op til 359 km. Med nogle få tricks ift. hastighed, kørestil og temperaturer kan du maksimere rækkevidden af ​​din Corsa Electric.

Opladningstid under optimale ladeforhold v/hurtig-/lynopladning fra 0-80% er på 30 min. ved max. ladeeffekt på 100 kW.


Interiør

Velkommen til et interiørunivers, der fra første færd imponerer med sit præcise håndværk, sofistikerede detaljer og førsteklasses materialer i høj kvalitet. Et sporty, førertilpasset instrumentpanel med overlegen personlighed inviterer til at lade køreoplevelsen begynde med det samme.


Komfort

Opvarmede sæder og varme i rattet gør turen endnu mere behagelig. Når først du er i bilen, har du lyst til at blive siddende.

Priser og udstyr

Opel Corsa Electric fås i forskellige farver og udstyrsvarianter.

Tryghedsaftale til din fordel

Med en tryghedsaftale hos Karvil får du tryghed i bilbudgettet. Vi overtager ansvaret for at din bil serviceres efter producenternes forskrifter og udfører alle de planlagte service eftersyn og giver dig udvidet tryghed, også efter garantiudløb.

Vi hjælper dig med en ladeløsning

Hos Karvil Group ønsker vi at gøre processen for et bilkøb så nemt som muligt. Derfor tilbyder vi, i samarbejde med Clever, flere ladeløsninger til dig og din Plug-in Hybrid bil eller elbil.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Book en prøvetur