Gekaf7co

Mød e-Deliver 9

Maksimal plads og komfort er kendetegn ved Maxus e-Deliver 9. På trods af bilens store størrelse med plads til det hele, fås en kørekomfort i høj klasse. 

Funktionalitet

Den helelektriske e-Deliver 9 Chassis udgør en fleksibel platform med mulighed for flere forskellige specialtilpasninger herunder boks, lift og lad.

Elektrisk køreglæde

e-Deliver 9 Chassis har en rækkevidde op til 172km/242km (kombineret/urban).

Rækkevidde (N1): optil 172km/242km (kombineret/urban)

Rækkevidde (N2): optil 180km/226km (kombineret/urban)

e-Deliver 9 Chassis har en batteristørrelse på 65 kWh og kan lade fra 20-80% på ca. 36 min.

*Rækkevidde påvirkes af mange variabler som køremønster, temperatur, lufttryk i hjulene og mere. Opgivet rækkevidde er baseret på WLTP målinger.

 

Interiør

e-Deliver 9 imponerer selv den mest kritiske chauffør med sin gennemtænkte ergonomi, god komfort og håndværk af høj kvalitet. I kabinen er der plads til til en fører og to passagerer.

Garanti

Vælg trygt Maxus som den næste varebil. Alle Maxus e-Deliver leveres med nybilsgaranti på 5 år/100.000 km, og batterigaranti på hele 8 år/160.000 km.

Hvem er Maxus?

Maxus Danmark importerer elektriske biler fra MAXUS med et stort udvalg indenfor både person- og varebiler. SAIC Motor er producenten og ejeren bag SAIC Maxus person- og varebiler, og er en af Kinas største bilproducenter!

Priser og udstyr

Se priser og udstyr på Maxus e-Deliver 9 her.

Tryghedsaftale til din fordel

Med en tryghedsaftale hos Karvil får du tryghed i bilbudgettet. Vi overtager ansvaret for at din bil serviceres efter producenternes forskrifter og udfører alle de planlagte service eftersyn og giver dig udvidet tryghed, også efter garantiudløb.

Book en prøvetur