Vjbqdzex

Mød e-Deliver 9

Maksimal plads og komfort er kendetegn ved Maxus e-Deliver 9. På trods af bilens store størrelse med plads til det hele, fås en kørekomfort i høj klasse. 

Funktionalitet

e-Deliver 9 tilbyder et praktisk og effektivt varerum. Bagdørene kan åbnes op til 236 grader for enkel lastning med gaffeltruck, og den lave indlastningshøjde gør det lettere at laste tunge genstande.

Med bilens varerum på 9,7m³, 11m³ eller 13m³ kan du få en maksimal lastekapacitet på op til 1350 kg. Udover bagdørene på bilen, kan du også laste varer gennem højre skydedør og med mulighed for en venstre skydedør.

Elektrisk køreglæde

e-Deliver 9 har en en rækkevidde op til 296km/353km* (WLTP kombineret/urban). 

e-Deliver 9 har tre batteristørrelser du kan vælge imellem: 51,5 kWh, 72 kWh eller 88,55 kWh. 

Vælger du batterikapacitet på 51,5 kWh eller 72 kWh, vil bilen lade fra 20%-80% på 36 min. Vælger du batteripakken med 88,55 kWh vil bilen lade fra 20%-80% på 42 min. 

*Rækkevidde påvirkes af mange variabler som køremønster, temperatur, lufttryk i hjulene og mere. Opgivet rækkevidde er baseret på WLTP målinger.

Interiør

e-Deliver 9 imponerer selv den mest kritiske chauffør med sin gennemtænkte ergonomi, god komfort og håndværk af høj kvalitet. I kabinen er der plads til til en fører og to passagerer.

Garanti

Vælg trygt Maxus som den næste varebil. Alle Maxus e-Deliver leveres med nybilsgaranti på 5 år/100.000 km, og batterigaranti på hele 8 år/160.000 km.

Hvem er Maxus?

Maxus Danmark importerer elektriske biler fra MAXUS med et stort udvalg indenfor både person- og varebiler. SAIC Motor er producenten og ejeren bag SAIC Maxus person- og varebiler, og er en af Kinas største bilproducenter!

Priser og udstyr

Se priser og udstyr på Maxus e-Deliver 9 her.

Tryghedsaftale til din fordel

Med en tryghedsaftale hos Karvil får du tryghed i bilbudgettet. Vi overtager ansvaret for at din bil serviceres efter producenternes forskrifter og udfører alle de planlagte service eftersyn og giver dig udvidet tryghed, også efter garantiudløb.

Book en prøvetur