Fb R W

Mød e:Ny1 

Honda e:ny1 er den perfekte SUV til den moderne familie i byen. Den kan lade fra 10-80% på 45 min., og har dertil en lang rækkevidde.Sikkerhed er en prioritet og derfor er alle modeller udstyret med Honda SENSING-sikkerhedspakke. Derudover er den rummelig og spækket med udstyr, som sørger for underholdning og bekvemmelighed på farten. 

Denne SUV kombinerer avanceret teknologi med komfort og sikkerhed, hvilket gør den til det perfekte valg for byfamilier.

Hurtig opladning og lang rækkevidde

Med en hurtig opladning fra 10-80 % på ca. 45 minutter ved hjælp af en 100 kW oplader, er du hurtigt tilbage på vejen.* Den imponerende nul-emission rækkevidde på op til 412 km** giver dig friheden til at køre længere uden bekymringer.

Sikkerhed som prioritet 

Sikkerhed er en prioritet, og derfor leveres alle modeller med vores Honda SENSING-sikkerhedspakke som standard. Dette inkluderer adaptiv fartpilot, vognbaneassistent og Collision Mitigation Braking system. 

Interiør

Det 15,1" infotainmentsystem giver dig fuld kontrol over dine infotainment- og kørefunktioner. Komplet med Android Auto og Apple CarPlay, sørger for underholdning og bekvemmelighed på farten. 

Fjernadgang

Med fjernadgang via My Honda+ appen kan du planlægge opladningen og indstille kabineklimaet med et enkelt tryk på en knap. Og for at gøre parkeringen endnu lettere, kommer bilen med et bakkamera og parkeringssensorer foran og bagpå som standard.

 

Priser og udstyr 

e:Ny1 kommer i forskellige farver og udstyrsvarianter.

Vi hjælper dig med en ladeløsning.

Hos Karvil Group ønsker vi at gøre processen for et bilkøb så nemt som muligt. Derfor tilbyder vi, i samarbejde med Clever, flere ladeløsninger til dig og din Plug-in Hybrid bil eller elbil.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Book en prøvetur