I10 Oversigt Slider 2

Den nye Hyundai i10 - veludstyret, rummelig og sporty

Det er de små ting, der gør en stor forskel. Ligesom i10. Her får du en bil, der både er rummelig, sjov at køre og friskt udstyret. Med sit forfriskede design og et stort udvalg af banebrydende teknologi giver mikrobilen dig både det udtryk og den fleksibilitet, du har brug for i din hverdag. Der er god plads i kabinen, bagagerummet er ét af de største i klassen af mikrobiler, og så fås den med anhængertræk, som gør det muligt at trække op til 300 kg.

5 års fabriksgaranti

Som på  alle andre Hyundai-modeller giver Hyundai 5 års fabriksgaranti på bilen - helt uden kilometerbegrænsning, så du ikke skal bekymre dig om din bil. Med ro i sindet får du en af branchens bedste garantier helt standard.

Interiør

i10 er en mikrobil, men det gør ikke kabinen mikro - for du får en overraskende rummelig kabine. 

Nu med digital instrumentering

Den nye 4,2'' digitale instrumentering giver dig de informationer, du har behov for. 

i10 N-Line

Tag Hyundai i10 til næste niveau med iøjnefaldende designelementer, som er inspireret af den højtydende N-serie. Udover unikke detaljer tilbyder i10 N Line også en mere sportslig køreoplevelse med en 1.0-liters turbomotor på 100 hk.

Hyundai I10 N Line Slider 6
Hyundai I10 N Line Slider 2
I10 N Line Gallery Slider 4
I10 N Line Gallery Slider 5

Priser og udstyr

Hyundai i10 kommer i forskellige farver, motorstørrelser og udstyrsvarianter.

Tryghedsaftale til din fordel

Med en tryghedsaftale hos Karvil får du tryghed i bilbudgettet. Vi overtager ansvaret for at din bil serviceres efter producenternes forskrifter og udfører alle de planlagte service eftersyn og giver dig udvidet tryghed, også efter garantiudløb.

Book en prøvetur