Hyundai I20 2021 1024 0D

Mød Hyundai i20

Hyundai i20 er en mindre bil, der skiller sig ud i gadebilledet. Er du til et smart design, kan det være bilen for dig. Den er nummeret større end i10 og byder derfor på lidt mere plads og mere motorkraft. En i20 egner sig godt til dagligdagen, hvor der skal fragtes børn, sportsudstyr, indkøb m.m. Det klarer den uden problemer med en rummelig kabine og et godt bagagerum. Hyundai i20 er udstyret med den nyeste teknologi, heriblandt effektive motorer samt klassens bedste sikkerheds- og opkoblingsfunktioner.

5 års fabriksgaranti

Som på  alle andre Hyundai-modeller giver Hyundai 5 års fabriksgaranti på bilen - helt uden kilometerbegrænsning, så du ikke skal bekymre dig om din bil. Med ro i sindet får du en af branchens bedste garantier helt standard.

Interiør

Kabinen i i20 er skabt med fremtiden for øje - og indeholder en bred vifte af innovative løsninger for en stilren og moderne atmosfære.

Rummeligt bagagerum

Bagagerummet rummer hele 352 liter (VDA), så du har plads til at fragte hverdagens genstande. 

i20 N-Line

Hyundai i20 N Line har et imponerende design, som får folk til at vende sig om, når den kommer kørende. Alt fra interiør til udvendigt design udstråler performance, dynamik og fart. Og den går ikke på kompromis med hverken sikkerhed eller effektivitet.

I20 N Line Slider 1
I20 N Line Slider 4
I20 N Line Slider 2

Priser og udstyr

Hyundai i20 kommer i forskellige farver, motorstørrelser og udstyrsvarianter.

Tryghedsaftale til din fordel

Med en tryghedsaftale hos Karvil får du tryghed i bilbudgettet. Vi overtager ansvaret for at din bil serviceres efter producenternes forskrifter og udfører alle de planlagte service eftersyn og giver dig udvidet tryghed, også efter garantiudløb.

Book en prøvetur