I20ntopbanner

Mød Hyundai i20 N 

Adrenalin på fire hjul! For første gang nogensinde fås den populære i20 i den hurtige og motorsportsinspirerede N-version. Forvent fart. Forvent imponerende kræfter og et skud adrenalin.

Den helt nye i20 N bygger på Hyundais nye designfilosofi, Sensuous Sportiness. Det giver bilen en skarp profil med stærke aerodynamiske linjer. Noget som understreges af designet på lygterne og den iøjnefaldende udstødning, der let matcher bilens aggressive motorlyd. i20 N fås i syv forskellige farver med røde detaljer, og du har mulighed for at tilvælge to-farvet karosse med tag i Phantom Black.

 

Sportssæder

Sid som en professionel i de lækre sportssæder, der kommer med integreret nakkestøtte, læderdetaljer og blå syninger. Sæderne giver dig god støtte og er naturligvis med varme til de kolde dage.

 

N-rat

Tag fuld kontrol med det særlige N-rat i perforeret læder – og hav alle funktioner lige ved hånden. Med de to N-knapper har du også mulighed for at vælge præcis de funktioner, du synes bedst om.

 

N-gearknop

Gearknoppen er med blå syninger, detaljer i aluminium og beklædt med perforeret læder for bedre greb og kontrol.

5 års fabriksgaranti

Som alle andre Hyundai-modeller er i20 N fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet uden at skulle bekymre dig om din bil. Glæd dig over den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Priser og udstyr

Hyundai i20 N kommer i forskellige farver og udstyrsmuligheder.

Tryghedsaftale til din fordel

Med en tryghedsaftale hos Karvil får du tryghed i bilbudgettet. Vi overtager ansvaret for at din bil serviceres efter producenternes forskrifter og udfører alle de planlagte service eftersyn og giver dig udvidet tryghed, også efter garantiudløb.

Book en prøvetur