I30n Front

Mød Hyundai i30N 

Hyundai i30N er designet til at give dig køreglæde, adrenalinsus og hjertebanken. Den er skarp at se på, og den er udstyret med den nyeste teknologi og connectivity. Det er en racerbil til sjov og til hverdag - og så er den kåret som Årets GTI 2022.

Hyundai i30N kan både fås med manuelt gear og automatgear.

 

N-sportssæder

Letvægtssæderne fås i eksklusive læder- og alcantara-materialer. De er udstyret med oplyst N-logo og giver dig maksimal støtte og komfort for ryggen og lænden.

 

Unikt N-program

Via det unikke N-system kan du ”bygge” dit helt eget N-køreprogram. Her kan du justere udstødningslyden, styretøjet, undervognen og meget mere.

 

N DCT-gear

Et 8-trins dobbeltkoblingsautomatgear (N DCT), som med flere performance-funktioner giver dig mulighed for at prøve dine grænser af.

5 års fabriksgaranti

Som alle andre Hyundai-modeller er i30 N fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet uden at skulle bekymre dig om din bil. Glæd dig over den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Priser og udstyr

Hyundai i30 N kommer i forskellige farver og udstyrsmuligheder.

Tryghedsaftale til din fordel

Med en tryghedsaftale hos Karvil får du tryghed i bilbudgettet. Vi overtager ansvaret for at din bil serviceres efter producenternes forskrifter og udfører alle de planlagte service eftersyn og giver dig udvidet tryghed, også efter garantiudløb.

Book en prøvetur