Tucson

Mød Hyundai Tucson

Med Tucson kan du glæde dig til et prisvindende SUV-design, alt indenfor bilteknologi og en sikkerhed ud over det sædvanlige. Læs mere om Årets Flotteste SUV 2022 her.

Hyundai Tucson fås både som benzinbil med manuelt gear og automatgear samt Plug-in Hybrid. 

5 års fabriksgaranti

Som alle andre Hyundai-modeller er Tucson fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet uden at skulle bekymre dig om din bil. Glæd dig over den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Interiør


Tucson er dejlig rummelig. Den giver dine passagerer en plads og en komfort, der normalt er forbeholdt modeller i klassen over. Passagerne på bagsædet kan især glæde sig over ekstra benplads.

Trådløs opladning af smartphone


Nyd trådløs opladning af din smartphone. Og det går hurtigere end nogensinde før, da vi har øget effekten fra 5W til 15W. Enheden har integreret kølefunktion for at forhindre overophedning.  

Tucson N-Line

Nogle biler taler næsten for sig selv – som f.eks. den stærkt motorsportsinspirerede Tucson Plug-in Hybrid N-Line. Udover en lang række sportsdetaljer inspireret af Hyundais kraftfulde N-modeller leverer den en elektrisk og dynamik og komfort langt ud over det sædvanlige.

Designet på Tucson Plug-in Hybrid N-Line er opgraderet med en hel serie af motorsportsinspirerede detaljer og features. På den aggressive kølergrill er kronen på værket en særlig N-Line-version af det skjulte parametriske lygtedesign kombineret med raffinerede luftindtag og en sort ramme om LED-forlygterne.

Tucson N Line Topbanner
Tucson N Line Slider 0
Tucson N Line Slider 1
Tucson N Line Slider 2
Tucson N Line Slider 3

Priser og udstyr

Hyundai Tucson kommer i forskellige farver, motor- og udstyrsvarianter.

Tryghedsaftale til din fordel

Med en tryghedsaftale hos Karvil får du tryghed i bilbudgettet. Vi overtager ansvaret for at din bil serviceres efter producenternes forskrifter og udfører alle de planlagte service eftersyn og giver dig udvidet tryghed, også efter garantiudløb.

Vi hjælper dig med en ladeløsning

Hos Karvil Group ønsker vi at gøre processen for et bilkøb så nemt som muligt. Derfor tilbyder vi, i samarbejde med Clever, flere ladeløsninger til dig og din Plug-in Hybrid bil eller elbil.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Book en prøvetur