Den nye Hyundai Tucson

Den nye Hyundai Tucson, som er en direkte erstatning for den tidligere Hyundai ix35, er designet af den dygtige Peter Schreyer og kommer til at sætte en række nye standarder indenfor komfort og køreglæde i SUV-klassen.

Futuristisk og innovativ

Den nye TUCSON udstråler kraft, elegance og dynamik! Bilen er proppet med interessante detaljer, heriblandt et helt nyt lygtesystem, som er en bærende del af designet. Indvendig har kabinen fået et renere og mere minimalistisk look.

Forbedret sikkerhed med 7 airbags

Sikkerhed er i højsædet på den helt nye TUCSON og med et forbedret system, der inkluderer 7 airbags, heriblandt en helt ny centerairbag på 1. sæderække er der ikke gået på kompromis med sikkerheden. Dette airbagsystem er unikt for klassen.

Hyundai Tucson 2021 1024 1F
Hyundai Tucson 2021 1024 2B
Hyundai Tucson 2021 1024 03
Hyundai Tucson 2021 1024 24
Hyundai Tucson 2021 1024 27
Hyundai Tucson 2021 1024 34

Sikkerhed er standard

Med Hyundai SmartSense – vores intelligente assistentsystem – får du den nyeste sikkerhedsteknologi på området og ro i sindet, uanset hvor turen går hen.

Mere digital end nogensinde før

Den helt nye TUCSON er fyldt med connectivity, der giver dig mulighed for at benytte Apple CarPlay™ og Android Auto™. Med den store touchskærm på 10.25" får du også adgang til Bluelink, hvorfra du kan styre forskellige funktioner i din nye SUV.

Det bredeste udvalg af elektrificerede drivlinjer

Den helt nye TUCSON er bygget til at reducere CO2-udslippet under kørsel uden at gå på kompromis med en sjov køreoplevelse. Vælg mellem benzin og diesel, mild hybrid, hybrid og plug-in hybrid. Plug-in hybrid lanceres senere.

Hybrid

Kør på el og benzin. Hybrid-varianten drives af den nye 1.6-liters T-GDi benzinmotor og en elmotor.

Plug-in hybrid

Elektrisk, når du vil have det. Benzin, når du har brug for det. I 2021 bliver TUCSON også tilgængelig som plug-in hybrid med en 1.6-liters turbobenzinmotor.

Mild hybrid (48V)

Spar brændstof og reducer CO2-udledningen under kørsel. Mild hybrid-systemet på 48 volt understøtter motoren og hjælper til ved acceleration.

Book en prøvetur i en Hyundai Tucson

Brug kontaktformularen her til at booke en prøvetur. Du kan vælge imellem vores Hyundai afdelinger i: 

Karvil Biler - Svendborg

Englandsvej 2
5700 Svendborg
E: svendborg@karvil.dk
T: 63 21 00 41