Kia Ceed Gtl My22 Design

Mød Ceed

Den nye Kia Ceed SW har en mere sofistikeret og udtryksfuld styling end nogensinde før – med raffinerede udvendige detaljer og et nyt, atletisk og kraftfuldt design, som altid indbyder til dynamisk kørsel. Det gælder f.eks. dekordetaljerne med luftindtaget foran med et nyt, pileformet design, som visuelt går gennem den forreste kofanger og videre ind i den forreste hjulkasse.

Kia Ceed fås både som hatchback og stationcar samt med benzinmotor og Plug-in Hybridteknologi. 


Interiør

Enkel, moderne og lettilgængelig – den 10,25” LCD-touchscreen i farver og høj opløsning viser dig de korteste navigationsruter og andre vigtige informationer. Samtidigt viser den 12,3” komplet digitale TFT-instrumentenhed vigtige informationer om bilen og køreturen, og du kan vælge forskellige temaer i den valgte køreindstilling. Tilsammen gør de enhver køretur mere sikker, sjov og effektiv.


Plug-in Hybrid

Med Ceed Plug-in Hybrid får du det hele: Komplet elektrisk kørsel i dagligdagen, muligheden for at køre længere ture, komfortabel opladning og færre ture til tankstationen. Du kan køre op til 50 km på ren el takket være den batteridrevne elmotor, og med et tryk på en knap kan du skifte til hybridindstillingen, så du uden problemer kan køre længere distancer takket være den 1,6-liters GDI-motor.

Ceed GT-Line

Hvis du vil have mere end muskuløse præstationer kombineret med sporty GT-Line-styling og tilstrækkelig plads til ethvert eventyr, så får du det hele med Ceed SW GT-Line. Forbered dig på at blive begejstret – af det nye og mere sporty kofangerdesign bagpå og kølergrillen med logo samt den dristige hightech-kabine med D-formet rat, GT-Line-logo på de ergonomiske sæder og meget mere.

Garanti

Med 7 års garanti / 150.000 kilometer kan du trygt eje en Kia – helt uden bekymringer.

Priser og udstyr

Kia Ceed kommer som hatchback og stationcar samt som benzin eller Plug-in Hybrid i forskellige farver og udstyrsvarianter.

Tryghedsaftale til din fordel

Med en tryghedsaftale hos Karvil får du tryghed i bilbudgettet. Vi overtager ansvaret for at din bil serviceres efter producenternes forskrifter og udfører alle de planlagte service eftersyn og giver dig udvidet tryghed, også efter garantiudløb.

Book en prøvetur