Kia Ev6 Carousel Exterior 01 1160X653

Mød EV6

EV6 er en komplet eldrevet crossover fra Kia, som markerer en ny æra og sætter nye standarder for de kommende år. Bliv inspireret af det iøjnefaldende og markante design.

Car of the Year Europe 2022

EV6 har fået titlen som 'Årets Bil i Europa 2022' i den prestigefyldte European Car of the Year (COTY) kåring.
Den innovative fuldt elektriske crossover blev kåret som den samlede vinder af en jury bestående af 59 højt respekterede motorjournalister fra 22 europæiske lande.


Interiør

Takket være den lange akselafstand, de korte overhæng og batterikonstruktionen kommer EV6 med et fladt gulv i kabinen, som giver maksimal rummelighed i kabinen for dig og dine passagerer. Kabinepladsen er øget til alle dine behov med en kraftigt forøget benplads og et nyt slankt design af cockpittet.

EV6 GT

EV6 GT er bygget til at begejstre, og den er en moderne og sportslig crossover, som ser imponerende ud på vejen. Med detaljer som den iøjnefaldende frontklap med en speciel GT-grill og -kofanger, det kraftfulde skulpturelle karrosseri, nye LED-forlygter, unikke baglygter og meget andet.

EV6 GT fås med et 77,4 kWh batteri, der yder hele 585 hestekræfter og går fra 0-100 km/t på blot 3,5 sekunder. 

Garanti

Med 7 års garanti / 150.000 kilometer kan du trygt eje en Kia – helt uden bekymringer.

Priser og udstyr

Kia EV6 kommer med forskellige batteristørrelser, udstyrsvarianter og farver samt som en sporty GT model.

Tryghedsaftale til din fordel

Med en tryghedsaftale hos Karvil får du tryghed i bilbudgettet. Vi overtager ansvaret for at din bil serviceres efter producenternes forskrifter og udfører alle de planlagte service eftersyn og giver dig udvidet tryghed, også efter garantiudløb.

Vi hjælper dig med en ladeløsning

Hos Karvil Group ønsker vi at gøre processen for et bilkøb så nemt som muligt. Derfor tilbyder vi, i samarbejde med Clever, flere ladeløsninger til dig og din Plug-in Hybrid bil eller elbil.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Book en prøvetur